SEAT-huolto Seinäjoella

Käyttöauton valtuutettu SEAT-merkkihuolto Seinäjoella Pohjankaaressa tuntee autosi

Pohjankaari 2, Seinäjoki  |  [email protected]  |  06-4185 341

Käyttöauton valtuutetun SEAT-huollon ammattitaitoinen ja asiantunteva sekä merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa SEATisi huolto- ja korjaustoimenpiteissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta. Palvelemme sinua puhelimitse sekä paikan päällä huollon palvelupisteellä tai voit varata ajan myös netistä. Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on SEAT-merkkihuoltomme selkeä päämäärä.

Huollettu auto takaa turvalliset ajokilometrit

Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat SEAT-huollossamme erinomaisella tasolla ja käytössä on juuri sinun autosi huolto- ja korjaustöihin suunnitellut erikoistyökalut ja laitteet. Käytämme autoosi aina täsmälleen sopivia SEAT-osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Myönnämme työlle ja SEAT-varaosille kahden vuoden takuun. Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Tiesithän, että saat Plussa-pisteitä aina käyttäessäsi SEATiasi Käyttöauton valtuutetussa merkkihuollossa. Muista siis näyttää Plussa-korttiasi huoltoneuvojalle, kun tuot SEATisi huoltoon.

Valtuutettu SEAT-merkkihuolto Seinäjoella säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!