Käyttöauto Kauhajoki

Autokauppasi Kauhajoella

Katsastustie 1, 61800 Kauhajoki Näytä ajo-ohjeet
Aukioloajat ja yhteystiedot

Automyynti ja autohuolto Kauhajoella

Avoinna Arkisin 9–17 Lauantaisin 9–13

Henkilöstö

automyynti
Mika Möykky, automyyjä
Mika Möykky FI
automyyjä
Pertti Salomäki, paikallisjohtaja
Pertti Salomäki FI
paikallisjohtaja

Käyttöauto Kauhajoki

Autoliike Käyttöauto Kauhajoki palvelee sinua ammattitaidolla. Kauhajoen automyynti löytyy osoitteessa Katsastustie 1. Autoliike Kauhajoki edustaa Honda- ja Volkswagen-automerkkejä. Lisäksi Kauhajoen automyynnistä löydät kattavan valikoiman kuntotarkastettuja vaihtoautoja useilta eri merkeiltä. Autot Kauhajoella sinulle myy Käyttöauto.

Varaa huolto verkossa

Avoinna Arkisin 8–16 Lauantaisin suljettu

Henkilöstö

huolto
Jami Rintatalo, huoltoneuvoja
Jami Rintatalo FI
huoltoneuvoja

Käyttöauto Kauhajoki

Autokorjaamo Kauhajoki tarjoaa autollesi merkkikohtaista, laadukasta palvelua. Autohuolto Kauhajoki käyttää huolloissa aina automerkin hyväksymiä välineitä, ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin. Myös sähköauton huolto sujuu koulutetuilta mekaanikoiltamme. Kauhajoen autohuoltoon voit varata ajan verkossa. Autokorjaamo Kauhajoki huoltaa Nissanit, Volkswagenit, Volkswagen hyötyautot sekä Škodat. Tervetuloa asioimaan Kauhajoen autohuoltoon.

Avoinna Arkisin 8–17 Lauantaisin suljettu

Henkilöstö

varaosat
Heidi Luoma-Keturi, varaosamyyjä
Heidi Luoma-Keturi FI
varaosamyyjä
Janne Teini, varaosamyyjä
Janne Teini FI
varaosamyyjä

Käyttöauto Kauhajoki

Kauhajoen varaosamyynnistä löydät autollesi tarvittavat varaosia. Kauhajoen varaosista löydät kaikki yleisimmät varaosat. Myymme vain alkuperäisiä varaosia, ja voit tarvittaessa tiedustella varaosien saatavuutta verkosivuillamme. Kauhajoen varaosat löytyvät helposti ja nopeasti. Kauhajoen Käyttöautossa voit myös asennuttaa varaosat autoosi merkkikohtaisesti. Kaikki varaosamme ovat alkuperäisiä ja laadukkaita. Kanssamme varaosien löytyminen Kauhajoelta sujuu huolettomasti ja nopeasti.

Avoinna Arkisin 8–16 Lauantaisin suljettu

Henkilöstö

hallinto
Tarja Kivimäki, autosihteeri
Tarja Kivimäki FI
autosihteeri ajoneuvolaskut, rekisteröinnit, vakuutusasiat
Taru Kivimäki, ostoreskontra
Taru Kivimäki FI
ostoreskontra ostolaskut
Minna Mäntylä, myyntireskontra
Minna Mäntylä FI
myyntireskontra varaosa- ja korjaamoasiakkaiden laskut
Pertti Salomäki, paikallisjohtaja
Pertti Salomäki FI
paikallisjohtaja

Käyttöauto Kauhajoki

Käyttöauto Kauhajoki on täyden palvelun autoliike. Meiltä löydät niin automyynnin, autohuollon kuin varaosamyynnin palvelut, Käyttöauto Shopia unohtamatta. Käyttöauto myy Kauhajoella uudet Honda- ja Volkswagen-henkilöautot sekä Volkswagen-pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot. Uusien autojen lisäksi tarjoamme valikoiman luotettavia vaihtoautoja, jotka on huolella kuntotarkastettu ja jotka voit saada käyttöösi jopa saman päivän aikana! Meiltä myös ammattitaitoinen Honda-, Nissan-, Škoda- ja Volkswagen -autohuolto, jossa koulutetut huoltotyöntekijämme käyttävät ainoastaan tarkoin valittuja ja hyväksyttyjä työvälineitä. Autokaupan ja -huollon lisäksi meiltä löytyy palveleva varaosamyynti, joka huolehtii siitä, että autossasi on aina automerkkisi alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet. Lisäksi Käyttöauto Shopista löydät automerkkikohtaisia vaatteita ja tavaroita autoilun ystäville, esimerkiksi lahjaksi. Tervetuloa palveltavaksi autoliikkeeseesi Kauhajoelle!

Ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET