Uusi Honda CR-V Hybrid

Voimaa ja varmuutta kaikkialla.

Nyt ennakkomyynnissä!

Hondan suurin SUV-maasturi tähän asti. Edelläkävijä, jonka vaikuttava ulkomuoto, ylelliset sisätilat ja intuitiivinen teknologia näyttävät muille suuntaa.

Nyt ensimmäistä kertaa on saatavilla kaksi hybridiversiota:

  • CR-V e:HEV täyshybridi
  • CR-V e:PHEV ladattava hybridi

Honda CR-V e:HEV -mallisto alk. 52 441 €
Honda CR-V e:PHEV -mallisto alk. 60 576 €


Ylellisen laadukas sisusta

Uusi CR-V antaa uuden merkityksen sanaparille huippuunsa hiottu. Nahkaverhoilu, panoraamakatto, lämmitetyt ja viilentävät etuistuimet, lämmitetyt takaistuimet, ensiluokkainen äänentoisto ja hienostunut sisävalaistus. Sisusta josta ei halua koskaan poistua.
 
*Osa varusteista saatavilla vain valituissa malleissa. Verhoilussa on käytetty sekä synteettistä että aitoa nahkaa.
Ylellisen laadukas sisusta

Monipuolista voimaa

Uusi CR-V tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen, jossa sähkömoottorin tuottamat 184 hevosvoimaa ja välitön kiihtyvyys yhdistyvät erinomaiseen ajettavuuteen ja sähköiseen hiljaisuuteen. Voit räätälöidä eri ajotiloista juuri tilanteeseen sopivan vaihtoehdon ja jolla saavutat parhaimman ajokokemuksen.
Monipuolista voimaa

INTUITIIVISESTI TURVALLINEN

Turvallisuus on avainasemassa CR-V.ssä Honda SENSING on vakiovaruste kaikissa autoissamme. Uudessa CR-V:ssä turvallisuutta on parannettu entisestään uudella Honda SENSING 360* -järjestelmällä, jossa eri puolille autoa sijoitetut tutkat ja kamerat varmistavat, että auto on suuresta koostaan huolimatta aina turvassa. Lisäominaisuudet kuten moninäkymäkamerat helpottavat pysäköimistä, mukautuvat ADB-ajovalot ja aktiiviset kaarrevalot parantavat näkyväisyyttä ajon aikana.

*Vain valituissa malleissa.
INTUITIIVISESTI TURVALLINEN

EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

Saapuessasi oman CR-V:si luokse avaimen kanssa, se avaa keskuslukituksen kun kosket ovenkahvaan. Sisältä löydät Honda CONNECT 9” infotainment-järjestelmän jossa on älypuhelinliitännät ja langaton lataus. Head-up-näyttö*, sähkösäätöisen istuimen muistitoiminto*, joka säätää kuljettajan istuimen automaattisesti tähän muistiin tallennettuun asentoon. Tavarat mahtuvat mukaan helposti ja sähkötoiminen takaluukku sulkeutuu napin painalluksella, kun siirryt pois auton luota.
 
*Vain valituissa malleissa.
EDISTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

Honda CR-V e:HEV Elegance 2WD alk. 52 441,20 € (sis. toimituskulut 600 €). CO2-päästöt 134 g/km, EU-keskikulutus 5,9 l/100 km (WLTP). Honda CR-V e:PHEV Advance Tech 2WD alk. 60 575,58 € (sis. toimituskulut 600 €). CO2-päästöt 18 g/km, EU-keskikulutus 0,8 l/100 km (WLTP). Kuvien autot erikoisvarustein.