VOLVO -HUOLTO

Valtuutettu Volvo -merkkihuolto – kun haluat Volvollesi parasta. 

Volvo -merkkihuoltomme selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Volvo -huollossamme erinomaisella tasolla. Volvo -merkkihuolto käyttää vain ajantasaisia sekä laadukkaita laitteita ja työkaluja, jotka ovat Volvollesi parhaita mahdollisia. 

Olipa kyseessä uuden auton Volvo -merkkihuolto tai vanhemmalle, yli 6-vuotiaalle Volvolle tarkoitettu Volvo Essential -huolto, saat aina Volvo-merkkikorjaamolta takuun työllesi. Auto kannattaa huollattaa säännöllisesti Volvo-määräaikaishuollossa, jotta ajettavuus ja turvallisuus säilyvät hyvänä. Voit siis huoletta tuoda autosi meille Käyttöautoon Volvo -vuosihuoltoon.

Käyttöauton valtuutettu Volvo -merkkihuolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset jokaisen huollon yhteydessä. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mikäli autosi on varustettu Sensus -käyttöjärjestelmällä ja Volvo Cars -sovelluksella, pidennämme Käyttöauton Volvo -merkkihuollossa tehtävän huollon yhteydessä Volvo Cars -sovelluksen tilauksen, niin että se on voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon asti (max 13 kk, ei koske Android/ICUP-autoja).

Volvo -varaosat

Käyttöauton Volvo -merkkihuollon ammattitaitoisen henkilöstön työn jälki on laadukasta ja toteutetaan Volvo -alkuperäisvaraosilla. Alkuperäiset Volvo -varaosat, joita käytämme valtuutetussa Volvo -merkkihuollossa, takaavat laadun säilymisen. Löydät myös Käyttöauton varaosamyynnistä alkuperäiset Volvo -varaosat edullisesti. Volvo -huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä Käyttöautosta myös Volvo -lisävarusteet, lisävarusteiden asennukset, renkaanvaihdot, pesupalvelut ja katsastuspalvelut.

Käyttöautosta saat mm. seuraavat Volvo -lisävarusteet:

  • vetokoukut
  • suksiboksit
  • taakkatelineet
  • latausasemat

Volvo Omamekaanikot®

Käyttöautossa sinua palvelevat Volvo -merkkihuollon Omamekaanikot, jotka tuntevat sekä sinut että autosi. Kaikki mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Voit varata ajan Volvo -merkkihuoltoon suoraan omalta Omamekaanikoltasi ja saat lisäksi aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Hoidat autosi kaikki Volvo -huoltoon liittyvät asiat yhden ihmisen kanssa. Tule huoltoon, joka on suunniteltu Volvollesi. Omamekaanikot palvelevat sinua Käyttöautossa Tampereella ja Seinäjoella Pohjankaaressa. 

Tervetuloa palveltavaksi Volvo -merkkihuoltoon Seinäjoelle, Tampereelle ja Närpiöön!


Joko sinulla on henkilökohtainen Volvo Kortti?

Se takaa, että saat kaikki sinulle kuuluvat asiakasedut ja aina uusimman tiedon oikeaan aikaan ja paikkaan. Sinulla pitää olla Volvo Kortti, jotta saat myös maksuttoman Volvo Tiepalvelun käyttöösi. Voit lukea Korttiin liittyviä tarkempia tietoja täällä.

Kortti on henkilökohtainen, ei autokohtainen, eli et tarvitse uutta korttia auton vaihtuessa. Voit myös tilata maksuttoman Kortin helposti verkossa.

tilaa kortti tai Päivitä yhteystietosi

Lisätietoja Volvo Kortista ja asiakaseduista