Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.
Käyttöauton huoltopalvelut.

Boka servicetid 24/7

Lita på märkesservicen. Kom med bilen till Käyttöauto.

Käyttöauto är en auktoriserad märkesservice som varit länge verksam i bilbranschen. Därför är vi ett pålitligt val när det är dags att lämna in bilen på service. Hos oss tar skickliga och erfarna mekaniker och annan servicepersonal bra hand om din bil.  Vi använder de bästa möjliga anordningarna och verktygen. Vi använder endast originalreservdelar i din bil.

Då serviceåtgärderna och reparationerna utförs av erfarna mekaniker hålls din bil garanterat pålitlig och trygg – och samtidigt hålls bilens andrahandsvärde så högt som möjligt. Vi granskar också bilens kvalitetsförbättringskampanjer i samband med varje servicebesök.

Förutom serviceåtgärder utför vår bilverkstad också små och stora reparationer. I skadeverkstaden byter vi vindrutor och reparerar små och stora plåtskador.

Periodisk service.

Med periodisk service avses service som fastställts i fordonets serviceprogram. Intervallen för periodisk service meddelas vanligen som ett visst antal kilometrar. Biltillverkaren har utarbetat ett serviceprogram för din bil. Genom att följa programmet säkerställer du bilens tillförlitlighet, säkerhet och högsta möjliga återförsäljningsvärde.  I periodisk service ingår normalt ett större antal delar som ska bytas än vid årlig service.

Årlig service.

Om kilometertalet för periodisk service inte nås på ett år är det klokt att ändå lämna in bilen på service en gång om året. Med årlig service avses en årlig serviceåtgärd som är mindre omfattande än periodisk service.

Garantireparation.

Vi utför också reparationer som hör till tillverkarens normala garanti. I tillverkarnas garantivillkor har det fastställts noggrant vad garantin omfattar. Kontakta vår servicepersonal för mer information om detta.

Originalreservdelar.

Hos Käyttöauto får du alltid sådana reservdelar som passar din bil bäst – tillförlitligt och säkert. Samtidigt kan du vara säker på att delarnas funktion, hållbarhet och egenskaper är av toppklass och att de passar ihop med bilen i övrigt. Beträffande reservdelar har personalen den senaste kunskapen som grundar sig på specialkunskap om märket och ett kontinuerligt informations- och produktstöd mellan tillverkaren, importören och återförsäljarna.

Våra servicesidor för enskilda bilmärken.

Audi-huolto
BMW-huolto
Citroën-huolto
Dacia-huolto
Ford-huolto
Honda-huolto
Jaguar-huolto
Land Rover -huolto
Mercedes-Benz-huolto
Mitsubishi-huolto
Nissan-huolto
Opel-huolto
Renault-huolto
SEAT-huolto
Škoda-huolto
Volkswagen-huolto
Volvo-huolto

 

Här hittar du våra aktuella serviceerbjudanden.

Läs mer om våra servicetjänster här.

Här hittar du bilmärkenas egna vägservicenummer.

Här hittar du serviceavtal för olika bilmärken.

Kom till Käyttöauto och bli betjänad!

Dela via e-post

Sök kontaktuppgifter Enligt service och märke

vardagar