SEAT-service

På auktoriserad SEAT-märkesservice tar utbildade specialister hand om din bil.

Käyttöauto är en auktoriserad märkesservice som varit länge verksam i bilbranschen. Därför är vi ett pålitligt val när det är dags att lämna in din SEAT på service. Då märkesservicen får utföra servicen på din bil bevaras bilens värde bättre. Servicepersonalens yrkeskunskap, erfarenhet och specialkompetens är på en utmärkt nivå i vår SEAT-service. Vi använder de bästa möjliga anordningarna och verktygen. Vi använder endast originalreservdelar i din bil.

Vid behov gör vi också alla programuppdateringar som din SEAT behöver. Programuppdateringarna ökar bilens säkerhet, ekonomiska effektivitet och komfort. Våra mekaniker är utbildade och deltar dessutom regelbundet i produktutbildningar för att fördjupa sin yrkesskicklighet.

Förutom service tillhandahåller Käyttöauto också skadeverkstadstjänster, montering av tilläggsutrustning, däckbyte samt tvätt- och besiktningstjänster.

Fördelar med äkta SEAT-service

  • En mekaniker för personlig service utbildad av SEAT
  • SEAT-specialverktyg och -utrustning
  • Original SEAT-reservdelar och tillbehör
  • Tekniska kampanjer och uppdateringar
  • SEAT Underhållsavtalsarbete
  • Mobilitetsskydd. Vägassistans som erbjuds av äkta SEAT-service.

Behåll din SEAT original

Käyttöautos fullservice skadeverkstad utför byte och reparation av vindruta samt reparation av kaross och målyta på alla bilar i enlighet med tillverkarens senaste instruktioner. En SEAT-karosspecialist står i din tjänst.

Den auktoriserade märkesservicen behåller värdet på din bil. Kör till prisvärd SEAT-märkesservice!