CUPRA-service

På auktoriserad CUPRA-märkesservice tar utbildade specialister hand om din bil.

Käyttöauto är en auktoriserad märkesservice som varit länge verksam i bilbranschen. Därför är vi ett pålitligt val när det är dags att lämna in din CUPRA på service. Då märkesservicen får utföra servicen på din bil bevaras bilens värde bättre. Servicepersonalens yrkeskunskap, erfarenhet och specialkompetens är på en utmärkt nivå i vår CUPRA-service. Vi använder de bästa möjliga anordningarna och verktygen. Vi använder endast originalreservdelar i din bil.

CUPRA-service samt reservdelsförsäljning och skadeverkstad betjänar i samband med SEAT-märkesservice hos Käyttöauto i Björneborg, Seinäjoki och Vasa. På märkesservice tar utbildade specialister hand om din bil.

Vid behov gör vi också alla programuppdateringar som din CUPRA behöver. Programuppdateringarna ökar bilens säkerhet, ekonomiska effektivitet och komfort. Våra mekaniker är utbildade och deltar dessutom regelbundet i produktutbildningar för att fördjupa sin yrkesskicklighet.

Förutom service tillhandahåller Käyttöauto också skadeverkstadstjänster, montering av tilläggsutrustning, däckbyte samt tvätt- och besiktningstjänster.

Fördelar med äkta CUPRA-service

  • CUPRA-specialverktyg och -utrustning
  • Original CUPRA-reservdelar och tillbehör
  • Tekniska kampanjer och uppdateringar
  • CUPRA Underhållsavtalsarbete
  • Mobilitetsskydd. Vägassistans som erbjuds av äkta CUPRA-service.

Den auktoriserade märkesservicen behåller värdet på din bil. Kör till prisvärd CUPRA-märkesservice!