ŠKODA-service

I Škoda-märkesservicen sköts din bil av utbildade serviceexperter.

Škoda-märkesservicen nu också i Raumo!

Genom att välja Škoda Originalservice så tar du hand om din bil på bästa sätt. Vi är experter på just Škoda och därigenom kan vi säkerställa att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil ökar. Att vara en märkesverkstad innebär att vi ser till att din Škoda förblir 100% Škoda.​

Käyttöauto är en auktoriserad märkesservice som varit länge verksam i bilbranschen. Därför är vi ett pålitligt val när det är dags att lämna in din Škoda på service. Då märkesservicen får utföra servicen på din bil bevaras bilens värde bättre. Servicepersonalens yrkeskunskap, erfarenhet och specialkompetens är på en utmärkt nivå i vår Škoda-service. Vi använder de bästa möjliga anordningarna och verktygen. Vi använder endast originalreservdelar i din bil.

Vid behov gör vi också alla programuppdateringar som din Škoda behöver. Programuppdateringarna ökar bilens säkerhet, ekonomiska effektivitet och komfort. Våra mekaniker är utbildade och deltar dessutom regelbundet i produktutbildningar för att fördjupa sin yrkesskicklighet.

Förutom service tillhandahåller Käyttöauto också skadeverkstadstjänster, montering av tilläggsutrustning, däckbyte samt tvätt- och besiktningstjänster.

Vi känner din bil, välj äkta Škoda-service

Respons från våra kunder:

"Vänlig och sakkunnig service."
"Mycket bra service. Tack."
"Vi var mer än nöjda. Tackar med en 10+ för bra och vänlig service.”
"Tillförlitlig, smidig och av hög kvalitet."

Källa: Käyttöautos kundundersökning 2017.

Den auktoriserade märkesservicen behåller värdet på din bil. Välkommen!