CUPRA-autot Käyttöautosta

CUPRA-automyynti nyt Käyttöautossa Seinäjoella.

CUPRA myynti

Käyttöauto on nyt täyden palvelun CUPRA-autotalo Seinäjoella Pohjankaaressa. Meiltä saat kaikki uuden CUPRAn hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Nyt koko CUPRA-mallistoon 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuu. CUPRA-huolenpitosopimuksella varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia huolto- ja korjauskuluista.

CUPRA-huolto sekä varaosamyynti ja vauriokorjaamo palvelevat SEAT-merkkihuollon yhteydessä Käyttöautossa Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut CUPRA-huollon ammattilaiset.

Käyttöautosto löydät uudet CUPRA-mallit heti ajoon sekä vähän ajetut CUPRA-esittelyautot

CUPRA-mallisto

Käyttöautosta löydät koko Cupra-malliston: Uusi CUPRA Formentor on ensimmäinen sataprosenttinen CUPRA dna:n omaava malli. Se on ainutlaatuinen, rohkea ja innovatiivisen tehokas SUV-coupé, joka on saatavissa myös ladattavana e-Hybridinä. Uusi CUPRA Born on Cupra-malliston ensimmäinen täyssähköauto. Se on suunniteltu herättämään tunteita – urheilullista energiaa yhdistettynä haastajaluonteeseen. Uusi CUPRA Leon e-Hybrid on vahva näyttö sähköistetyn, urheilullisen autoilun kehityksestä. Valittavissa myös huipputehokas 300 hv:n bensiiniversio. Uusi CUPRA Leon Sportstourer erottuu ainutlaatuisella ja dynaamisella muodollaan. Leon Sportstourer e-HYBRID:ssä on suurivääntöinen sähkömoottori yhdistettynä tehokkaan polttomoottorin kanssa. Nyt bensiinivaihtoehtona saatavilla myös 310 hv 4Drive-neliveto. Uusi CUPRA Ateca on huippusuorituskykyinen kompakti SUV. Ateca oli ensimmäinen itsenäistyneen CUPRA-brändin lanseeraama automalli

Tutustu mallistoon cupraofficial.fi

CUPRA myynti

CUPRA huolto

Uudet CUPRAt