Käyttöauto Alavus

Autokauppasi Alavudella

Telekuja 3, 63300 Alavus Näytä ajo-ohjeet
Aukioloajat ja yhteystiedot

Automyynti ja autohuolto Alavudella

To 20.6. palvelemme klo 16 asti. Pe–su 21.–23.6. suljettu. Aurinkoista juhannusta!

Avoinna Arkisin 9–17 Lauantaisin 9–13

Henkilöstö

automyynti
Mika Peltonen, automyyjä
Mika Peltonen FI, ENG
automyyjä
Markus Rantala, paikallisjohtaja
Markus Rantala FI
paikallisjohtaja
Kristian  Yritys, vaihtoautopäällikkö
Kristian Yritys FI
vaihtoautopäällikkö

Käyttöauto Alavus

Autoliike Alavus palvelee sinua ammattitaidolla. Alavuden automyynnistä löydät autoja joka tarpeeseen. Käyttöauto Alavuden automyynti tarjoaa valikoimassaan sekä uudet autot että kattavan valikoiman vaihtoautoja. Alavuden automyynnistä löytyy edustettuina merkkeinä Nissan, Volkswagen ja Volkswagen-hyötyautot. Alavuden autokauppa on on täyden palvelun autoliike, jossa sinua palvelevat asiantuntijat. Myyjämme kertovat mielellään lisää edustamistamme merkeistä ja auttavat sinua löytämään sinulle sopivan auton Alavuden autokaupasta. Automyynti Alavus - tervetuloa kannattaville autokaupoille!

Varaa huolto verkossa

Avoinna Arkisin 8–16 Lauantaisin suljettu

Henkilöstö

huolto
Marja-Liisa Jokinen, huoltoneuvoja
Marja-Liisa Jokinen FI
huoltoneuvoja
Kimmo Korpela, korjaamopäällikkö
Kimmo Korpela FI
korjaamopäällikkö

Käyttöauto Alavus

Autokorjaamo Alavus tarjoaa autollesi merkkikohtaista ja laadukasta palvelua. Käyttöauto Alavuden autohuollossa ammattilaisemme tuntevat autosi tarpeet. Käyttöauto Alavuden merkkihuolto kattaa huollot seuraaville automerkeille: Honda, Volkswagen, Volkswagen-hyötyautot, Nissan ja ŠKODA. Alavuden autokorjaamo koostuu ajantasaisesti koulutetuista ammattilaisista. Koulutetut mekaanikkomme suorittavat auton huollot aina valmistajan ohjeiden mukaan ja alkuperäisiä osia käyttäen. Myös sähköauton huolto sujuu koulutetuilta mekaanikoiltamme. Voit varata ajan Alavuden autohuoltoon kätevästi verkosta.

Avoinna Arkisin 8–17 Lauantaisin suljettu

Henkilöstö

varaosat
Amanda Ala-Vannesluoma, varaosamyyjä
Amanda Ala-Vannesluoma FI
varaosamyyjä
Marja-Liisa Jokinen, huoltoneuvoja
Marja-Liisa Jokinen FI
huoltoneuvoja
Mika Kallioniemi, varaosamyyjä
Mika Kallioniemi FI
varaosamyyjä

Käyttöauto Alavus

Löydät Käyttöautosta Alavudelta varaosat autoosi helposti ja nopeasti. Valikoimassamme on kattavasti merkkikohtaisia varaosia. Myymme ainoastaan laadukkaita alkuperäisiä osia. Voit tiedustella tarvitsemasi varaosan saatavuutta sekä hintaa Alavudelta. Alavuden varaosien asentaminen onnistuu myös Käyttöautossa. Autovaraosat Alavus - kaikki mitä autosi tarvitsee.

Avoinna Arkisin 8–16 Lauantaisin suljettu

Henkilöstö

hallinto
Tarja Kivimäki, autosihteeri
Tarja Kivimäki FI
autosihteeri ajoneuvolaskut, rekisteröinnit, vakuutusasiat
Taru Kivimäki, ostoreskontra
Taru Kivimäki FI
ostoreskontra ostolaskut
Minna Mäntylä, myyntireskontra
Minna Mäntylä FI
myyntireskontra varaosa- ja korjaamoasiakkaiden laskut
Markus Rantala, paikallisjohtaja
Markus Rantala FI
paikallisjohtaja

Käyttöauto Alavus

Käyttöauto Alavus on täyden palvelun autoliike. Meiltä löydät sekä automyynnin, että autohuollon ja varaosamyynnin palvelut, unohtamatta Käyttöauto Shopia. Käyttöauto myy Alavudella uudet Volkswagen- ja Nissan-henkilö- ja hyötyajoneuvot. Lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman esittely- ja vaihtoautoja, jotka voit saada käyttöösi jopa saman päivän aikana! Autohuoltomme palvelee Nissanin ja Volkswagenin lisäksi nyt myös Škoda-asiakkaita. Huollot tehdään aina automerkin hyväksymillä välineillä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Autokaupan ja -huollon lisäksi meiltä löytyy palveleva varaosamyynti, joka huolehtii siitä, että autossasi on aina automerkkisi hyväksymät, alkuperäiset vara- ja lisäosat. Lisäksi Käyttöauto Shopista löydät automerkkikohtaisia vaatteita ja tavaroita autoilun ystäville, esimerkiksi lahjaksi. Tervetuloa palveltavaksi autoliikkeeseesi Alavudelle!

Ajankohtaiset uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET