Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Nissan Juke

Aloita vallankumous, ota allesi täysin uusi Nissan Juke 

Talvirenkaat kevytmetallivanteilla ja lämpöpaketti 299 €*

URHEILULLINEN CROSSOVER

Terävät linjat, dramaattiset valot, mielenkiintoiset yksityiskohdat, 19” kevytmetallivanteet ja kelluva kattolinja. Tämän ilmeikkään auton aerodynaaminen muotoilu halkoo ilmaa sulavasti säästäen polttoainetta tehden ajamisesta hiljaista.

KAIKKI TARVITTAVA ULOTTUVILLASI

Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu keskittää hallintalaitteet tyylikkäästi ja toimivasti kuljettajan ympärille.  Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu laittaa kuljettajan toiminnan keskipisteeseen. Käyttäjäystävällinen huipputeknologia on sijoitettu intuitiivisesti sormiesi ulottuville. Kuljettajan ja etumatkustajien niskatuista tulee heidän henkilökohtaiset äänentoistolaitteensa. Urheilulliset istuimet ympäröivät sinut tukevasti. Auto on myös erittäin tilava ja ilmava, ja näkyvyys sen sisältä on loistava.

Nissan Juke
alk. 20 590 €

EU-yhdistetty kulutus ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): Uusi Nissan JUKE -mallisto: 5,9-6,4 l/100 km, 135-145 g/km. Nissan JUKE alk. 20 590 € (sis. toimituskulut 600 €). Käyttöetu alk. 335 €, vapaa autoetu alk. 500 €. *Talvipaketti sisältää 17’’ talvirenkaat kevytmetallivanteilla sekä moottori- ja sisätilalämmittimen. Tarjous on yhdistettävissä muiden Nissan-tarjousten kanssa ja voimassa yksityishenkilöille uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin 31.3.2020 asti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. 

Käyttöautosta löydät myös uusia Nissan-malleja heti ajoon!

Koeajossa uusi Nissan JUKE


Jaa sähköpostilla

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la