ŠKODA-huolto

Käyttöauton valtuutettu Škoda-huolto on luotettava valinta Škodasi huoltopaikaksi.

Škoda-merkkihuollon selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Käyttöauton valtuutettu Škoda-huolto ja sen ammattitaitoinen ja asiantunteva merkkierikoistunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa Škodasi huolto- ja korjaustoimenpiteissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta, esimerkiksi Škoda-määräaikaishuolto, tai suuremmasta korjaustapahtumasta. Škoda-merkkihuolto löytyy Käyttöauton viidestä toimipisteestä: Alavudelta, Kauhajoelta, Kokkolasta, Raumalta ja Seinäjoelta.

Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Škoda-huollossamme erinomaisella tasolla. Škoda-korjaamo käyttää laitteita ja työkaluja, jotka ovat parhaita mahdollisia ja autoosi asennetaan vain alkuperäiset Škoda-osat. Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut. Säännöllinen Škoda-huolto takaa autosi turvallisuuden ja toimivuuden. Auto kannattaa tuoda Škoda-määräaikaishuoltoon säännöllisin kilometrivälein tai aikaperustaisesti.

Škoda-varaosat
Škoda-huolto tekee Käyttöautossa tunnetusti laadukasta työtä ja se toteutetaan Škoda-alkuperäisosilla. Škoda alkuperäiset varaosat takaavat laadun säilymisen. Varaosamyynnistä saat autoosi alkuperäiset Škoda-varaosat nopeasti ja edullisesti. Škoda-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös Škoda-lisävarusteet sekä niiden asennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Me tunnemme autosi, valitse aito Škoda-huolto

Asiakkaidemme kommentteja:

"Ystävällinen ja asiantunteva palvelu”
"Palvelu oli erittäin hyvä. Kiitos."
"Olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Kiitoksin 10+ hyvästä ja ystävällisestä palveuksesta.”
"Luotettava, laadukas ja joustava."

Lähde: Käyttöauton teettämä asiakastutkimus 2017.

Škoda-merkkihuolto palvelee, tervetuloa!

Autosi tarvitsee edistyksellistä tekniikkaa. Valtuutettu Škoda-merkkihuolto käyttää tarvittavia erikoistyökaluja ja laadukkaita diagnoosilaitteita, jotka yhdessä valmistajan määräämien teknisten menetelmien kanssa takaavat autosi täydellisen toiminnan ja luotettavuuden.

Autotekniikka kehittyy jatkuvasti, mikä edellyttää myös henkilökunnalta vastaavaa ammatillista pätevyyttä ja osaamista. Jotta nämä vaatimukset voidaan täyttää, huoltokorjaamojen henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti. Näin Škoda-huollossamme on kaikilla tuoreinta, toiminnan kannalta tärkeää tietoa.

Huolellinen, ammattimainen ja ystävällinen asiakaspalvelu ja -neuvonta työnvastaanotossa on meille erittäin tärkeää, aivan kuten korjaus- ja huoltotöiden luotettavuus ja täsmällisyyskin. Kaikkea tätä tarkkaillaan jatkuvasti sisäisessä laadunvalvonnassa. Anna autosi osaaviin käsiin!

Tässä hyviä syitä valita valtuutettu Škoda-autohuolto

  • Tarjoamme ensiluokkaista laatua
  • Mottomme: ole reilu ja avoin asiakasta kohtaan
  • Turvallisuus, pitkät huoltovälit ja laatu, jotka maksavat itsensä takaisin
  • Monipuolinen palveluvalikoima.
  • Täydellinen valikoima Škoda-varaosia

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Aja Škoda-merkkihuoltoon!