Mercedes-Benz-huolto

Mercedes-Benz-huolto käyttöautossa – valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto on luotettava valinta huoltopaikaksi.

Mercedes-Benz-merkkihuolto Käyttöautossa on tarkoin räätälöity juuri sinun Mercedes-Benz-autoasi varten – siihen kuuluu laaja valikoima Mercedes-Benz-huolto- ja tarkastustöitä, jotka mahdollistavat tarpeenmukaisen huollon. Mercedes -huolto tehdään aina Mercedes-merkkihuollossa autosi ajokilometrien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen on Mercedes-Benz-merkkihuoltomme selkeä päämäärä.

Mercedes-merkkihuollossa Käyttöautossa sinua palvelevat sertifioidun Mercedes-Benz-koulutuksen saanut huoltohenkilökunta, joiden ammattitaito, kokemus ja Mercedes-Benz-erikoisosaaminen ovat erinomaisella tasolla. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan vain alkuperäisiä Mercedes-Benz-varaosia.

Ensiluokkaisessa Mercedes-huollossamme käytämme juuri oikeita erikoistyökaluja ja alkuperäisiä, hyväksyttyjä varaosia. Mercedes-korjaamo tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen.

Huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.
Meiltä löytyy myös kattava ja edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto yli 6-vuotiaalle autollesi.

Sinun etusi tiivistettynä:

  • Sertifioidun Mercedes-Benz-koulutuksen saanut Mercedes-huolto- ja korjaamohenkilökunta
  • Ensiluokkainen Mercedes-huolto käyttäen juuri oikeita erikoistyökaluja
  • Tarpeenmukainen Mercedes-huollon laajuus autosi ajokilometrien ja käyttöolosuhteiden mukaan
  • Maksuton Mobilo-liikkuvuuspalvelu joka huollon jälkeen – jopa 30 vuoden ajan

Mercedes-Benz-varaosat

Mercedes-korjaamossa käytämme autoosi vain laadukkaita Mercedes-alkuperäisosia sekä Mercedes-lisävarusteita. Mercedes-Benz-varaosamyynnistä saat autoosi Mercedes-Benz-lisävarusteet sekä alkuperäiset Mersun osat nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Mercedes-Benz-varaosamyynti palvelee sinua Käyttöautossa Jyväskylässä, Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Tervetuloa Mercedes-Benz-merkkihuoltoon – me palvelemme!