FORD-HUOLTO

Käyttöauton valtuutettu Ford-huolto on luotettava valinta Fordisi huoltopaikaksi.

Ford-merkkihuollon tavoitteena on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen, jotta voit ottaa siitä kaiken irti koko käyttöiän ajan. Huollattamalla autosi valtuutetussa Ford-merkkihuollossa, varmistat myös, että autosi takuu säilyy voimassa. Ford-huollon henkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat erinomaisella tasolla. Ford-merkkihuolto käyttää laitteita ja työkaluja, jotka ovat parhaita mahdollisia. Ford-merkkihuollossa autosi huolto suoritetaan tehtaan ohjeiden mukaan ja Ford-alkuperäisosia käyttämällä. Ford-huoltohinnasto on erittäin kilpailukukyinen.

Käyttöauton Ford-huolto tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Säännöllinen Ford-huolto takaa autosi turvallisuuden ja toimivuuden. Auto kannattaa tuoda Ford-määräaikaishuoltoon säännöllisin kilometrivälein tai aikaperustaisesti. Ford-korjaamo palvelee sinua Käyttöautossa Jyväskylässä. Samassa osoitteessa sinua palvelee myös vauriokorjaamo, jossa onnistuu mm. tuulilasin vaihdot sekä pienet ja suuret peltivaurioiden korjaukset.

Ford-varaosat
Käyttöauton Ford-autohuollon työn jälki on tunnetusti laadukasta ja toteutetaan Ford-alkuperäisvaraosilla. Varaosamyynnistä saat autoosi alkuperäiset Ford-varaosat nopeasti ja edullisesti. Ford-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös Ford-lisävarusteet sekä niiden asennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu Ford-merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!