BMW-HUOLTO

BMW-huolto Käyttöautossa on valtuutettu BMW-merkkihuolto – luotettava valinta BMW:si huoltopaikaksi.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon.

BMW-huolto- ja korjaustoimenpiteissä sinua palvelee Käyttöauton ammattitaitoinen ja asiantunteva merkkierikoistunut henkilökunta. BMW-korjaamon henkilökunnan kokemus ja erikoisosaaminen ovatkin erinomaisella tasolla. BMW-huollossa noudatamme valmistajan ohjeistamia yksilöllisiä ja perusteellisia BMW-huolto-ohjelmia, mm. BMW-määräaikaishuolto, yli 5-vuotiaille BMW-malleille tarkoitettu BMW Value Service  sekä vanhemmille autoille tarkoitettu BMW Value Service 10+. Myönnämme työlle ja varaosille kahden vuoden takuun.

Neljä hyvää syytä valita BMW-merkkihuolto

  • Huolettomuus ja turvallisuus
  • Laadukkaat premium-huoltopalvelut: rennot korjaamokäynnit lukuisine mukavuuksineen
  • Yhtä yksilöllisiä kuin sinä: räätälöidyt BMW-huoltopalvelut ja houkuttelevat tarjoukset sinulle ja BMW-autollesi
  • Taattu asiantuntemus: BMW-huollon asiantuntijat, alkuperäiset BMW-varaosat ja tiukimmat laatuvaatimukset

BMW-merkkihuollossa Käyttöautossa teemme autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen.

BMW-huoltopalveluiden lisäksi saat Käyttöautosta myös vauriokorjaamopalvelut, lisävarusteasennukset, renkaanvaihdot sekä pesu- ja katsastuspalvelut.

BMW-varaosat

BMW-korjaamossa käytämme autoosi laadukkaita BMW-alkuperäisosia sekä BMW-huoltotarvikkeita. BMW-varaosamyynnistä saat autoosi alkuperäiset bemarin osat sekä BMW-lisävarusteet nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. BMW-varaosamyynti löytyy Käyttöautosta Kokkolasta, Seinäjoelta ja Vaasasta. Meiltä saat myös alkuperäiset BMW-rengaspaketit.

BMW Service Video

Katso autosi tekninen tarkastus uudella työkalullamme – BMW Service Video. Jätä BMW-autosi korjaamollemme ja saat viestinä videon autosi tarkastuksesta, kuvauksen sen kunnosta ja selkeän korjauskustannusarvion. Sinun on vain merkittävä ja vahvistettava mahdollisten korjauksien laajuus sovelluksen sivulla, jotta korjaustyöt voivat alkaa saman tien. 

Tervetuloa palveltavaksi BMW-merkkihuoltoon Kokkolaan, Seinäjoelle ja Vaasaan!