Käyttöauto – asiakkaan ja ympäristön iloksi

Henkilökuntamme on sitoutunut palvelemaan sinua Käyttöauton korkean palvelustandardin mukaisesti ja ottamaan myös ympäristön huomioon.

Henkilöautot kehittyvät jatkuvasti ympäristöystävällisempään suuntaan. Taloudellinen ajotapa ja säännölliset auton huollot ovat autoilijan tapa osallistua yhteisen ympäristömme suojelemiseen.

Toimintojamme ohjaa sertifioidut ISO 9001:2015 -järjestelmä, ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmä sekä tavoitteellinen ETJ+ energiatehokkuusjärjestelmä. Käyttöauto myös palkittiin toimialansa parhaana yrityksenä Työvoima- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimuskaudella 2008–2016.

Palvelulupaus

Haluamme palvella yli odotusten. Teemme asiat kerralla kuntoon ammattitaidolla ja luotettavasti. Koko henkilökuntamme on mukana tekemässä autoilevan asiakkaan päivästä paremman.

Ympäristölupaus

Käyttöautossa ympäristövalintoja tehdään joka päivä. Kierrätämme tai jatkokäsittelemme syntyvän jätteen huolellisesti ja vähennämme jätteen määrää aina, kun se on mahdollista. Käytämme ympäristöä mahdollisimman vähän rasittavia raaka-aineita ja toimintatapoja kaikissa palveluissamme.