Auto ajoon jopa ensi viikoksi

Volkswagen-malleja nopeaan toimitukseen – Nyt 1000 euron kampanjaedulla*

Uusi Volkswagen voi olla nopeasti myös sinun. Laajasta valikoimastamme löydät ikonisen Golfin, uunituoreen Taigon, uudistetut Polon ja T-Rocin sekä luotettavan suosikin T-Crossin!

Kampanjaetu seuraaviin nopean toimituksen malleihin:
Polo, Golf, Golf Variant, Taigo, T-Cross, T-Roc ja Arteon Shooting Brake.

 


 

Tutustu Volksvagen-malleihimme:

Volkswagen Polo

Polon kattavaan vakiovarustelistaan kuuluvat mm. led-ajovalot- ja päiväajovalot sekä led-takavalot, digitaalinen mittaristo Digital Cockpit 8” värinäytöllä, matkapuhelinvalmius Bluetooth ja uudelleen suunniteltu monitoimiohjauspyörä. Kuljettajaa avustavista järjestelmistä vakiona ovat mm. kaistanpitoavustin Lane Assist, ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla sekä jalankulkija- ja polkupyöräilijätunnistus ja kuljettajan väsymyksentunnistus. 

Hinta esim. 25 492 € 
Yksityisleasing esim. 329 €/kk

Polo Style Business 1,0 TSI 70 kW DSG

Lue lisää
Volkswagen Polo

Volkswagen Taigo

Tyylikäs Taigo on todellinen katseiden kääntäjä, jossa yhdistyvät crossover-korimalli, korotettu istuma-asento, uraauurtavat liitettävyyspalvelut ja jokapäiväinen käyttömukavuus. Useat viimeisimmän sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät optimoivat kaikkien matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden.

Hinta esim. 29 290 €
Yksityisleasing esim. 374 €/kk

Taigo Style Business 1.0 TSI DSG 81 kW

Lue lisää
Volkswagen Taigo

Volkswagen Golf

Kahdeksannen sukupolven Golf on entistä ennakoivampi ja edistyksellisesti sähköistetty. Digitaalisilla innovaatioillaan, dynaamisella designillaan ja huomattavalla käyttömukavuudellaan Golf edustaa uutta ajoneuvosukupolvea.

Hinta esim. 31 000 €
Yksityisleasing esim. 369 €/kk

Golf Comfort Business 1,0 eTSI 81 kW DSG

Lue lisää
Volkswagen Golf

Volkswagen T-Cross

Ainutlaatuista muunneltavuutta. Verrattoman kompakti. Crossover-muotoilun ja toimivan arkikäytön yhdistelmä. Lyhyesti: T-Cross on nykyaikainen seikkailija ja muuntautumisen mestari, joka tulkitsee ajan tuulia uudella tavalla.

Hinta esim. 28 555 €

T-Cross Style Business 1,0 TSI 81 kW DSG-automaatti

Lue lisää
Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Roc

Uudistunut T-Roc on saanut uudenlaisen ilmeen ja sisustuksessa on otettu käyttöön uusia, korkealaatuisia materiaaleja. Kaikkien malliversioiden vakiovarustelu on parantunut merkittävästi edeltäjämalliin verrattuna. Nyt vakiovarusteena mm. digitaalinen mittaristo, mukautuva vakionopeudensäädin ACC, pysäköintitutkat edessä ja takana sisältäen pysäköintiavustin Park Assistin, täysautomaattinen 2-alueilmastointi ja led-ajovalot kaukovaloavustimella ja tummennetut takavalot sekä kaukovaloautomatiikka Light Assist.

Hinta esim. 34 194 € 
Yksityisleasing esim. 407 €/kk

T-Roc Comfort Business 1,5 TSI 110 kW DSG

Lue lisää
Volkswagen T-Roc