Auto ajoon jopa ensi viikoksi

Täydellinen auto jokaiselle pelipaikalle.

Uusi Volkswagen voi olla nopeasti myös sinun. Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevia Volkswagen-malleja. Laajasta valikoimastamme löydät ikonisen Golfin, uunituoreen Taigon, uudistetut Polon ja T-Rocin sekä luotettavan suosikin T-Crossin!

Kuljetamme Suomen jalkapalloperhettä

Tutustu malleihimme:


Volkswagen Golf

Kahdeksannen sukupolven Golf on entistä ennakoivampi ja edistyksellisesti sähköistetty. Digitaalisilla innovaatioillaan, dynaamisella designillaan ja huomattavalla käyttömukavuudellaan Golf edustaa uutta ajoneuvosukupolvea.

Hinta esim. 31 302 €
tai 359 €/kk

Lue lisää


Volkswagen Taigo

Tyylikäs Taigo on todellinen katseiden kääntäjä, jossa yhdistyvät crossover-korimalli, korotettu istuma-asento, uraauurtavat liitettävyyspalvelut ja jokapäiväinen käyttömukavuus. Useat viimeisimmän sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät optimoivat kaikkien matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden.

Hinta esim. 30 313 €
tai 369 €/kk

Lue lisää


Volkswagen Polo

Polon kattavaan vakiovarustelistaan kuuluvat mm. led-ajovalot- ja päiväajovalot sekä led-takavalot, digitaalinen mittaristo Digital Cockpit 8” värinäytöllä, matkapuhelinvalmius Bluetooth ja uudelleen suunniteltu monitoimiohjauspyörä. Kuljettajaa avustavista järjestelmistä vakiona ovat mm. kaistanpitoavustin Lane Assist, ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla sekä jalankulkija- ja polkupyöräilijätunnistus ja kuljettajan väsymyksentunnistus. 

Hinta esim. 25 002 €
tai 309 €/kk

Lue lisää


Volkswagen T-Roc

Uudistunut T-Roc on saanut uudenlaisen ilmeen ja sisustuksessa on otettu käyttöön uusia, korkealaatuisia materiaaleja. Kaikkien malliversioiden vakiovarustelu on parantunut merkittävästi edeltäjämalliin verrattuna. Nyt vakiovarusteena mm. digitaalinen mittaristo, mukautuva vakionopeudensäädin ACC, pysäköintitutkat edessä ja takana sisältäen pysäköintiavustin Park Assistin, täysautomaattinen 2-alueilmastointi ja led-ajovalot kaukovaloavustimella ja tummennetut takavalot sekä kaukovaloautomatiikka Light Assist.

Lue lisää


Volkswagen T-Cross

T-Cross on kompakti mutta ei missään nimessä pieni: se tarjoaa reilusti jalkatilaa matkustajille ja paljon tilaa matkatavaroille – tilan lisäys kumpaankin tarpeeseen on helppo toteuttaa, sillä takaistuinta voidaan siirtää pituussunnassa jopa 14 cm. Tavaratilaa voidaan kasvattaa uuden mekanismin avulla 385 litrasta 455 litraan. Takaistuimen selkänoja voidaan taittaa joko jaettuna 60:40-suhteessa tai kokonaan, jolloin saadaan tasainen tavaratila ja tilaa aina 1281 litraa.