BMW X3

Eri sydämet, sama syke.

Valitsitpa bensiinin tai dieselin, ladattavan Plug-in Hybridin tai täyssähkön, niin voit olla varma, että se on suunniteltu sinulle, joka rakastat ajamista. BMW X3:n vaikuttavan muotoilun parina ovat edistyksellisimmät tekniset innovaatiot, kuten osittainen avustava itseajaminen ja nerokas xDrive-neliveto, jolla liikut haastavemmillakin teillä. Se tarjoaa kokoluokkansa ylellisimmän ajonautinnon. 

Jäähdyttimen BMW-säleikkö ja uudelleen muotoiltu puskuri, jossa on pystysuuntaiset, kolmiomaiset ilmanottoaukot, viestivät auton poikkeuksellista suvereeniutta. Noin 10 mm kapeammat LED-ajovalot viimeistelevät BMW X3:n modernin ja fokusoidun kokonaisilmeen.

BMW X3:n uudelleen muotoiltu perä on sekä omaleimainen että moderni. LED-ajovaloissa on uusi kolmiulotteinen grafiikka. Leveät, upotetut pakoputken vapaamuotopääteputket yhdistyvät upeasti yläosan vaakalinjoihin ja huokuvat moderniutta. Yhdessä uudistetun alleajosuojan kanssa BMW X3:n perä antaa autolle selkeän ja vahvailmeisen päätöksen.

BMW X3 xDrive30 e Plug-in -lataushybridi tarjoaa sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet – urheilullisen kiihtyvyyden ja sähköistä ajamisen iloa. 2000 kg:n vetokyky vetokoukulla on omaa luokkaa. 

BMW X3 xDrive 30e A Charged Edition alk. 63 982 €

BMW X3 xDrive30e BMW Yksityisleasingillä 699 €/kk*