Merkkihuoltomme palvelee entistäkin paremmin

Merkkihuoltomme Seinäjoella Pohjankaaressa on uudistunut. Nyt voit asioida auton huoltoon liittyvissä kysymyksissä suoraan henkilökohtaisen palvelumekaanikkosi kanssa. Hän tuntee sinut ja autosi ja on paras arvioimaan autosi tarpeet. Voit hoitaa kaikki huoltoasiat suoraan yhden ihmisen kautta.

Palvelumekaanikot palvelevat Seinäjoella seuraavia automerkkejä:
Audi, BMW, Dacia, Renault, SEAT, Škoda, Volkswagen ja Volvo (Omamekaanikko)

Citroën-, Honda-, Mercedes-Benz- ja Nissan-asiakkaita pyydämme toistaiseksi olemaan yhteydessä huoltoneuvojiin. 

Näin uudistunut palvelumme toimii

1. Huollon varaus

Voit varata huollon suoraan palvelumekaanikoltasi. Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai verkossa. Mekaanikko suunnittelee kanssasi koko huollon, toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Halutessasi mekaanikko hoitaa sinulle edullisen sijaisauton huollon ajaksi.

2. Auton tuonti huoltoon

Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan mekaanikkosi kanssa. Voit tarkistaa autollesi varatun huoltopaikan aulassa olevalla infopäätteellä (haku rekisterinumerolla) tai katsoa sen aulassa olevasta infonäytöstä. Tehtävät huoltotyöt ja mahdolliset muut toiveet käydään läpi yhdessä ennen huoltotöiden aloitusta.

3. Huoltotyöt

Mekaanikkosi on vastuussa huoltotyöstä. Hän on yhteydessä suoraan sinuun, jos huollon aikana tulee ilmi lisätyöntarpeita tai tarkentavia kysymyksiä. Hän myös ilmoittaa sinulle huollon valmistumisesta.

4. Auton luovutus

Mekaanikkosi luovuttaa huolletun auton sinulle ja kertoo mitä kaikkea autollesi on tehty. Hän hoitaa kanssasi myös laskutuksen.

5. Yhteydenpito

Mekaanikkosi hoitaa autosi huollon alusta loppuun. Voit olla aina suoraan yhteydessä mekaanikkoosi, jos sinulla on huoltotöihin liittyviä kysymyksiä. Myös mekaanikkosi voi olla sinuun yhteydessä, kun auton huoltoaika on käsillä.