Audi-huolto Vaasassa

Käyttöauton valtuutettu Audi-merkkihuolto Vaasassa tuntee autosi

Rantamaantie 35, Vaasa |  [email protected]  |  06–3156 301

Käyttöauton Audi-korjaamo palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä – olipa kyseessä sitten asennustyöt, Audi-määräaikaishuolto tai takuukorjaus, ammattitaitoinen ja jatkuvasti kouluttautuva huollon henkilökunta neuvoo ja opastaa sinua kaikissa autoon liittyvissä asioissa. Palvelemme sinua puhelimitse sekä paikan päällä huollon palvelupisteellä tai voit varata ajan myös netistä. Audi-merkkihuollon selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen.

Huollettu auto takaa turvalliset ajokilometrit

Audi-huollon henkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat erinomaisella tasolla. Käyttöauton Audi-korjaamon työ on tunnetusti laadukasta ja toteutetaan Audi-alkuperäisosilla. Audi-osat takaavat, että laatu säilyy. Löydät Käyttöauton varaosamyynnistä alkuperäiset Audi-varaosat edullisesti. Audi-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä Käyttöautosta myös Audi-lisävarusteet, niiden asennukset, sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut.

Tiesithän, että saat Plussa-pisteitä aina käyttäessäsi Audiasi Käyttöauton valtuutetussa merkkihuollossa. Muista siis näyttää Plussa-korttiasi huoltoneuvojalle, kun tuot Audisi huoltoon.

Valtuutettu Audi-merkkihuolto Vaasassa säilyttää autosi arvon. Tervetuloa!