RENAULT-HUOLTO

Käyttöauton valtuutettu Renault-merkkihuolto tuntee autosi.

Renault-merkkihuoltomme selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Huollattamalla autosi valtuutetussa Renault-merkkihuollossa, takaat autosi laadun säilymisen. Huoltohenkilökunnan ammattitaito, kokemus ja erikoisosaaminen ovat Renault-huollossamme erinomaisella tasolla ja koulutetut asiantuntijamme tuntevat autosi. Käyttämämme laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Autoosi asennetaan vain alkuperäisiä Renault-varaosia.

Säännölliset Renault-huollot takaavat, että autosi pysyy hyvässä kunnossa. Valtuutetussa Renault- huollossa käytämme uusinta teknologiaa ja pystymme vastamaan autosi tarpeisiin. Käyttöauton Renault-huolto ja korjaamo tekee autoosi myös kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Renault-korjaamon mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Renault Optimal-vuosihuolto on sinulle, kun autosi on vähintään 5 vuotta vanha.

Renault varaosat

Käyttöauton Renault-merkkihuollon ammattitaitoisen henkilöstön työn jälki on laadukasta. Merkkikoulututetut mekaanikomme käyttävät alkuperäisiä Renault-varaosia autosi huoltoon ja korjauksiin. Alkuperäisillä Renault-varaosilla on 12 kk takuu. Löydät myös Käyttöauton varaosamyynnistä alkuperäiset Renault-varaosat edullisesti. Renault-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi saat meiltä Käyttöautosta myös Renault-lisävarusteet, niiden asennukset sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Tervetuloa Renault-huoltoon Seinäjoelle tai Tampereelle!