Mercedes-Benz-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Mercedes-Benz-autotalo Jyväskylässä, Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Uusimmat Mercedes-Benz-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Mercedes-Benz-myynti

Mercedes-Benz-myynti Käyttöautossa löytyy Jyväskylästä, Kokkolasta, Seinäjoelta sekä Vaasasta. Käyttöauto onkin alueiden täyden palvelun Mercedes-Benz-jälleenmyyjä. Mercedes-myyntimme kautta saat kaikki palvelut mitä uusi Mercedes-Benz voi kaivata! Tarjoamme uuden Mercedes-Benzin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja Mercedes-Benz-huolenpitosopimukseen. Huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. 

Käyttöautosta löytyy automyynnin lisäksi Mercedes-Benz-huolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa merkkihuollossa autostasi pitävät huolta autoalan ammattilaiset.

Tehokkuutta, ainutlaatuisuutta, ajamisen iloa. Mercedes-Benzin mallistosta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto. Mercedes on mukana luomassa autoilun tulevaisuutta.

Käyttöautosta löydät uusia Mercedes-Benz-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Mercedes-Benz-esittelyautoja. Tutustu myös Mercedes-Benz-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Mercedes-Benz-tarjouksiin! Meiltä myös Mercedes-Benz-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Mercedes-Benz-mallisto

Uudet Mercedes-Benz-autot ovat saatavilla lukuisilla eri moottori- ja varustevaihtoehdoilla. Mercedes-Benzin uudet autot ovat saatavilla eri käyttövoimilla – bensiini- ja dieselmoottoreilla sekä hybrideinä. Sähköisestä Mercedes-mallistosta löytyy täyssähköiset uudet Mersut. Sähköisessä Mercedes-mallistossa EQA, EQB, EQE, EQS sekä EQV.

A-sarja on Mercedeksen suosittu pienempi malli, joka on pienten autojen ehdotonta premium-tasoa. Se on monipuolinen, tilava ja hyvin varusteltu autosarja, joka soveltuu erinomaisesti myös pienemmille perheille. Mercedes-Benz B-sarja on perheille hyvin sopiva, kompakti tila-auto. B-sarja on ulkomittojaan suurempi sisätiloiltaan, ja laadukkaat, huolitellut yksityiskohdat luovat autoon ripauksen ylellisyyttä. 

C-sarja on henkilöauto, jossa on runsaasti erilaisia varustevaihtoehtoja. C-sarja on erittäin suosittu ja luotettu perheauto, jonka jälleenmyyntiarvo pysyy erinomaisena. Urheilulliset CLA ja CLS ovat coupe-mallisia henkilöautoja, joiden muotoilu, ajettavuus ja ominaisuudet on suunniteltu ajajan ehdoilla. E-sarja on suurempi, edustusluokan auto, jota valmistetaan myös tilavana farmarina. 

S-sarja on henkilöautojen ehdotonta huippua, ja se on todellinen premium-vaihtoehto edustuskäyttöön. G-sarjan autojen tyyppi on maastoauto tai crossover – GLA, GLC, GLE ja GLS ovat eri mallisarjojen katumaasturiversioita eri kokoluokissa. Mercedes-Benz AMG -autot ovat tunnettuja ja erittäin tehokkaita versioita mallisarjan autoista.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Mercedes-Benz myynti

Uudet Mercedes-Benzit