Citroën-huolto

Citroën-huolto Käyttöautossa on valtuutettu Citroën-merkkihuolto – luotettava valinta Citroënisi huoltopaikaksi.

Citroën-merkkihuolto palvelee sinua korkeatasoisella ammattitaidolla. Citroën-huollon selkeä päämäärä on autosi turvallisuuden, jälleenmyyntiarvon ja hyvän ajettavuuden säilyttäminen. Citroën-merkkihuollossa käytetään aina alkuperäisiä valmistajan suosittelemia ja takaamia varaosia. Näin autosi saa parhaan mahdollisen huollon. Käyttöauton Citroën-huolto tekee autoosi kaikki sen tarvitsemat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset vaikuttavat auton turvallisuuteen, taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Huolto-ohjelman noudattaminen on tärkeää, jotta auton kunto säilyy pidempään. Citroën-määräaikaishuolto onkin hyvä tehdä autonvalmistajan määritelmien mukaisesti.

Citroën-merkkihuolto varmistaa, että autosi takuu säilyy takuuajan loppuun saakka. Käytämme aina uusimpia valmistajan ohjeistuksia autosi huoltotoimenpiteissä sekä varmistamme autosi toimivuuden läpikotaisin. Citroën-merkkihuoltamoilla koulutetut Citroën-mekaanikot toimivat aina valmistajan huolto-ohjelman mukaan, näin autosi saa aina tarvitut huoltotoimenpiteet etkä maksa turhasta.

Paras tapa pitää autostasi huolta on Citroën-merkkihuolto ja korjaamo.

Olipa kyseessä sitten asennustyöt, Citroën-määräaikaishuolto tai takuukorjaus, ammattitaitoinen ja jatkuvasti kouluttautuva Citroën-korjaamon henkilökunta neuvoo ja opastaa sinua kaikissa autoon liittyvissä asioissa. Huoltamalla autosi Citroën-merkkihuollossa varmistat autosi takuun säilymisen takuuajan loppuun saakka. Autosi huolletaan aina valmistajan huolto-ohjelman mukaan, joten vältyt turhilta maksuilta ja autosi saa aina tarvittavat huoltotoimenpiteet. 

Citroën Eco-huolto pitää huolen yli 5-vuotiaasta Citroënistasi.

Citroën varaosat

Käyttöauton Citroën-merkkihuollon henkilöstö tekee työtään ammattitaidolla ja työn jälki on laadukasta ja toteutetaan Citroën-alkuperäisvaraosilla. Käyttöauton varaosamyynnistä löydät alkuperäiset Citroën-varaosat edullisesti. Saat meiltä Käyttöautosta Citroën-huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi myös Citroën-lisävarusteet, niiden asennukset sekä renkaanvaihdot että pesu- ja katsastuspalvelut.

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon. Aja Citroën-merkkihuoltoon Käyttöautoon Jyväskylään, Kokkolaan tai Seinäjoelle!