Kutsu: Tutustu täysin uuteen katumaasturiimme kesäkuussa

Tee tilaa pienelle

Julkistamme kesäkuussa uuden täyssähköisen pienen katumaasturin. Auton, joka on keskeisen tärkeä Volvon tavoitteille kehittää tulevaisuuden liikkumista ja olla pelkkien sähköautojen valmistaja vuoteen 2030 mennessä. Se on kaikkea mitä Volvolta odotat – vain pienemmässä paketissa.

Volvo EX30 katumaasturin Suomen julkistus ja myynnin aloitus tapahtuu Käyttöautossa torstaina 8.6. klo 18.30.

Pienimmän katumaasturimme esittely on iso asia. Haluamme, että sinä olet mukana. Lisää Volvo EX30 -julkistus- ja myynnin aloitustapahtuma kalenteriisi – ja tule Käyttöautoon torstaina 8. kesäkuuta klo 18.30. 

Julkistamme ja esittelemme auton yksityiskohtaisesti Suomen Volvo asiantuntijoiden kanssa livestriimillä suoraan Milanosta. Paljastamme tilaisuudessa malliston hinnat ja mittavat lanseerausedut, jotka ovat tarjolla vain paikalla oleville. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ennakkotilata uusi sähköauto ohittamattomilla lanseerauseduilla.

Illan tapahtuman juontaa Seinäjoella toiminnanjohtaja, urheiluvaikuttaja ja kuuluttaja Marko Hakala ja Tampereella kansainvälistä urheilu-uraa tahkonut aitajuoksija Lotta Harala. 

Tarjolla kuplivaa sekä pientä suolaista ja makeaa.

Ilmoittaudu alla olevan linkin avulla luo viimeistään 2.6.2023.

Kutsu on henkilökohtainen + avec. 

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan Seinäjoen tapahtumaan


Valitettavasti Tampereen tilaisuus on jo täyteen varattu.

Voit jättää kuitenkin yhteystietosi, niin lähetämme sinulle täydellisen tietopaketin uudesta mallista heti 8.6. tilaisuuden päätyttyä. Saat myös tiedon lanseerauskampanjan tarjouksista ja muista rajoitetusti voimassa olevista eduista.

Jätä yhteystietosi


 

Muista myös Volvo EX30 katumaasturin globaali julkistus Milanosta 7.6. klo 14.30.

Voit seurata auton globaalia julkistusta Suomen tapahtumaa edeltävänä päivänä:

Seuraa täältä