TÄTÄ ON VOLVO PERSONAL SERVICE

Se, joka on kehittänyt ja valmistanut autosi, osaa myös parhaiten huoltaa sen. Vain valtuutetussa Volvo Huollossa työskentelee ammattilaisia, jotka ovat saaneet Volvo -erikoiskoulutuksen, käyttävät Volvo -menetelmiä, -diagnostiikkaa ja työkaluja – sekä yhteensopivia Volvo Alkuperäisiä varaosia. Volvosi pysyy Volvona, kun siinä käytetään ainoastaan maahantuojan ja valmistajan hyväksymiä osia ja komponentteja.

Hyvässä huollossa on kyse myös asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämisestä. Siksi kehitimme Volvo Personal Service -palvelukokonaisuuden, joka tuo sinulle pelkkää etua huollon yhteydessä.

Volvo Personal Service pähkinänkuoressa:

1. Ohjelmistopäivitys – veloituksetta

Modernit autot ovat täynnä tietokoneita. Ja aivan kuten tietokoneet, autotkin voivat paremmin, jos niiden ohjelmistoja välillä päivitetään. Volvo -huollossa autosi ohjelmistot päivitetään aina veloituksetta uusimmaksi versioksi. Päivityksellä voidaan optimoida esimerkiksi moottori, ilmastointilaite sekä ajajan informaatio- ja turvajärjestelmät.

Ohjelmistopäivitys tehdään määräaikais-, vuosi- ja Essential-huoltojen yhteydessä. Päivitystä ei tehdä, jos autoon tehdään ainoastaan öljynvaihto tai korjauksia.

Ohjelmistopäivitys koskee CAN-verkon päivitystä ja kaikkia malleja vuosimallista 1999 ja siitä eteenpäin (ei S/V40 -04, C70 -05, XC/V70 -00).

2. Volvo Omamekaanikko® – henkilökohtaista palvelua

Volvo -asiakkaana saat henkilökohtaisen omamekaanikon, joka on saanut erikoiskoulutuksen, tuntee juuri sinun autosi ja osaa vastata kysymyksiisi. Tämä merkitsee sinulle, paitsi henkilökohtaisempaa palvelua, myös joustavampaa asiointia huollossa. Omamekaanikon palvelut eivät maksa sen enempää kuin tavallisen mekaanikon palvelut.

3. Volvo Tiepalvelu – veloituksetta

Volvo määräaikais-, vuosi- tai Essential -huollon yhteydessä saat aina veloituksetta käyttöösi Volvo Tiepalvelun, joka on automaattisesti voimassa seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan 12 kuukautta.

Volvo Tiepalvelu auttaa jatkamaan matkaa, jos matkasi keskeytyy teknisen vian tai onnettomuuden takia. Vahingon sattuessa lähetämme palvelu- tai hinausauton tapahtumapaikalle. Mikäli vikaa ei voida korjata paikan päällä, auto hinataan lähimmälle Volvo -jälleenmyyjälle. Matkasi jatkuu sijaisautolla (enimmäiskorvaus 169 euroa) tai julkisilla kulkuneuvoilla. Tarvittaessa jäät odottamaan autosi korjauksen valmistumista hotelliin tai autosi palautetaan sinulle kotiisi. Palveluista sovitaan Tiepalvelun kanssa etukäteen.

Tiepalvelu myönnetään kaikille Volvoille (myös tuontiautoille). Edellytys on, että autolle on tehty Suomessa valtuutetulla Volvo –jälleenmyyjällä määräaikais-, vuosi- tai Essential-huolto. Lisäksi edellytetään, että huollossa havaitut puutteet on korjattu valtuutetun Volvo -jälleenmyyjän toimesta. Kaiken ikäiset autot saavat Tiepalvelun, kun käyttävät valtuutetun Volvo -jälleenmyyjän huoltopalveluita. Tiepalvelu edellyttää Volvo Korttia.

Volvo Tiepalvelu on puhelinsoiton päässä. Voit soittaa sen numeroon veloituksetta Suomessa, ja palvelu on suomen tai ruotsin kielellä. Suomessa numero on 0800-13600 ja ulkomailta Suomeen +358-800-13600. Tarkemmat Tiepalvelu -ehdot löydät Volvo Tiepalvelu -esitteestä.

4. Volvo -sijaisauto – aina edullisesti

Kun tuot autosi Volvo -huoltoon, saat aina halutessasi Volvo -sijaisauton edullisesti käyttöösi huollon ajaksi. Varaa sijaisauto samalla, kun varaat huollon, niin tiedämme varautua etukäteen ja sijaisautosi on valmiina, kun tulet huoltoon. Sijaisautovalikoima ja -saatavuus vaihtelevat paikkakunta- ja päiväkohtaisesti. Sijaisauton vuokra on kilpailukykyinen.

5. Ajankohtaisia asiakasetuja – aina edullisesti

Volvo -huollon yhteydessä saat säännöllisesti ajankohtaisia ja hyödyllisiä tuote-etuja ja tarjouksia. Saat myös edullisia huoltoja ja korjauksia – esimerkkeinä edullinen ja kattava Essential-huolto vanhemmille Volvoille tai laaja ilmastointilaitteen huolto. Osa asiakaseduista on voimassa vain huoltojen yhteydessä, osa edellyttää Volvo Korttia. Kerromme asiakaseduistamme mm. nettisivuillamme, asiakaslehdessämme ja suorapostituskirjeissä.