Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Volkswagen T-Cross

Uusi T-Cross. Auto ihan kaikkeen.

Uusi T-Cross on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moderni uutuus. Volkswagenin SUV-perheen pienimmässä on kokoaan paremmat varusteet ja hyvin tilaa jopa viidelle matkustajalle. Liukuvien takaistuinten ansiosta T-Cross muuntuu näppäräksi tila-autoksi käden käänteessä.

Kaikin tavoin erityinen.

Uusi T-Cross on yhtä monipuolinen kuin ihmiset, joille se on tehty. Ihmisille, jotka eivät ole yksiselitteisiä. Koska he ovat enemmän, haluavat enemmän – ja saavat enemmän. Ihastu autoon, jota ei voi lokeroida ja joka on kaikin tavoin erityinen. Aivan kuten sinä itse.

Vaikuttava ulkomuoto ja kompakti Crossover-muotoilu.

Uudessa T-Crossissa yhdistyvät urbaanius ja toiminnallinen muotoilu: pitkä konepelti ja leveä jäähdyttimen säleikkö tekevät siitä omintakeisen näköisen. Voimakasilmeisen korinsa ansiosta tämä monitaituri on edukseen kaikkialla: kaupungissa, arjessa ja maastossa.

Uusi T-Cross alkaen 20 160 €

T-Cross 1,0 TSI 70 kW (95 hv) hinta CO2-päästöllä 133 g/km. Malliston yhdistetty EU-kulutus 5,2–6,5 l/100 km, CO2-päästöt 133–146 g/km (uusi mittaustapa). Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Huolenpitosopimus T-Cross -malleihin alk. 29 €/kk, 3 vuoden sopimus, 15 000 km/vuosi.

Käyttöautosta löydät myös uusia Volkswagen-malleja heti ajoon!

Jaa sähköpostilla

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la