Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Volkswagen T-Cross

Nyt ennakkomyynnissä.

Ole nopea. Ole ensimmäinen. Rajoitettu erä jo huhtikuussa.

Jos haluat saada uuden T-Crossin ensimmäisten joukossa, varaa se nyt. Suomeen saadaan huhtikuussa rajoitettu erä Volkswagen T-Cross 1st Edition -mallia. Tutustu varusteluun ja kysy lisää Volkswagen-myyjiltämme!

Kaikin tavoin erityinen.

Uusi T-Cross on yhtä monipuolinen kuin ihmiset, joille se on tehty. Ihmisille, jotka eivät ole yksiselitteisiä. Koska he ovat enemmän, haluavat enemmän – ja saavat enemmän. Ihastu autoon, jota ei voi lokeroida ja joka on kaikin tavoin erityinen. Aivan kuten sinä itse.

T-Cross 1st Edition. Kiehtovan erilainen. Vaikuttavan tyylikäs.

T-Cross 1st Edition on rajoitetun ajan saatavana oleva erikoismalli jossa on T-Crossin parhaimman Sport-varustetason lisäksi mm. Design-paketti "Black", 18 tuuman kevytmetallivanteet, kaukovalojärjestelmä Light Assist, radio ja navigointi Discover Media kahdeksan tuuman kosketusvärinäytöllä ja Beats-äänentoistojärjestelmä.

Vaikuttava ulkomuoto ja kompakti Crossover-muotoilu.

Uudessa T-Crossissa yhdistyvät urbaanius ja toiminnallinen muotoilu: pitkä konepelti ja leveä jäähdyttimen säleikkö tekevät siitä omintakeisen näköisen. Voimakasilmeisen korinsa ansiosta tämä monitaituri on edukseen kaikkialla: kaupungissa, arjessa ja maastossa.

Uusi T-Cross alkaen 19 437 €.

T-Cross 1,0 TSI 70 kW (95 hv) hinta CO2-päästöllä 131 g/km. Malliston yhdistetty EU-kulutus 5,8–6,2 l/100 km, CO2-päästöt 131–141 g/km. Suositusvähittäishinnasto 1.1.2019, sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Käyttöautosta löydät myös uusia Volkswagen-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la