Volkswagen ID.5 – täyssähköauto

Uusi varustelu, uusi hinta.  

Akun esilämmitys  |  Enemmän tehoa  |  Pidempi toimintamatka

Uusi teknologia, uudet kujeet. Akku- ja moottori-innovaatioiden ansiosta ID.5 tarjoaa nyt parannuksia niin tehoon kuin toimintamatkaan. Ja kirsikkana kakun päällä täysin uuden infotainment-kokemuksen. Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin. Varustevaihtoehtoina käytännöllinen Basic tai erinomaisen ajomukavuuden tarjoava huippuvarusteltu Elegance. 

ID.5-mallin toimintamatka nyt jopa 551 km*

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu

Uuden ID.5:n vaikuttava ulkopuolen muotoilu ihastuttaa tyylikkäällä muotokielellään, mustalla katollaan ja hopeanvärisillä yksityiskohdillaan, jotka taatusti vetävät katseet puoleensa. Muotoilun täydentävät 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka korostavat modernia tyyliä. Coupémaista urheilullista muotoilua on korostettu vaikuttavalla takaspoilerilla. Sivuilla ja takana on ID.-merkit, joista mallin tunnistaa innovatiivisen sähköautoilun edelläkävijäksi.

Älykäs lataaminen

ID.5:n jokainen yksityiskohta on mietitty sähköisen suorituskyvyn näkökulmasta. Erinomainen aerodynamiikka ja suuri akku takaavat pitkän toimintamatkan jo yhdellä latauksella samalla, kun latauksen älykäs hallinta yhdistyy saumattomasti arkeesi. Mukavaa lataamista kotona tarjoaa lisävarusteena saatava ID. Charger -kotilatauslaite, jonka latausteho on 11 kW. Ajastetun lataamisen ja talon katolle asennettavan aurinkosähköjärjestelmän ansiosta voit tulevaisuudessa optimoida energiatehokasta käyttöä entisestään. Huoltoasemilla ja moottoriteiden varsilla sijaitsevat monet julkiset latauspisteet tarjoavat lisäksi nopeaa lataamista tasavirralla, jonka avulla voit lisätä autosi toimintamatkaa merkittävästi vain 30 minuutissa.

Latauksen kesto DC 135/175 kW 28 min (10-80 %)

Runsaat sisätilat

Koe suuret ja älykkäästi suunnitellut sisätilat, jotka tarjoavat ajomukavuutta, jonka voi sekä nähdä että tuntea. Vaikuttavinta on se, miten coupémaisen muotoilun laskevasta kattolinjasta huolimatta uusi ID.5 tarjoaa runsaasti päätilaa myös takaistuimelle. ID.5 kuljettaa siis mukavasti viisikin henkilöä. Suuren tavaratilan ansiosta tilaa jää runsaasti myös matkatavaroille. Myös ID.5:n moderni sisätilojen varustelu tekee sisätiloista inspiroivan elämyksen yhdistämällä edistyksellisen muotoilun ja kehittyneen tekniikan sekä intuitiivisen käytön. Näiden sisätilojen ansiosta nautit matkan joka hetkestä.

Tavaratila 549 - 1561 litraa

Uudistunut Volkswagen ID.5 -mallisto alk. 53 190 €

Volkswagen ID.5 Pro Elegance, akku 77 kWh alk. 54 190 €

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION, akku 77 kWh alk. 65 990 €


Toimintamatka
Ennen jopa 530 km.
Nyt toimintamatka jopa 551 km.*
Teho
Ennen jopa 220 kW / 299 hv.
Nyt jopa 250 kW / 340 hv.
Kiihtyvyys 0-100 km/h
Ennen jopa 6,3 s.
Nyt jopa 5,4 s.

 

Akun esilämmitys
Ennen ei ajoakun pikalatausesilämmitystä.
Nyt markkinoiden monipuolisin ajoakun pikalatausesilämmitys.

Infotainment-järjestelmä
Ennen kosketusnäyttö 10" ja ID.Software 3.X.
Nyt kosketusnäyttö 12,9", puheohjaus (suomi)
ja UNECE:n mukainen ID.Software 4.0.

Ohjaamo
Ennen ajosuunnan valitsin näyttöön kiinnitettynä.
Nyt ajosuunnan valitsin uudistuneen ohjauspyörän oikean puoleisessa viiksessä.