Täysin uusi Volkswagen ID.5 – täyssähköauto

K-Latauksen sähköt jopa 3 vuodeksi tai 30 000 km matkalle kaupan päälle. Kampanja voimassa vain rajoitetun ajan.

Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa.

Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin. Saatavissa Over-the-Air-päivitykset ja valmiina määrittämään sähköinen liikkuminen uudelleen.

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu

uuden ID.5:n vaikuttava ulkopuolen muotoilu ihastuttaa tyylikkäällä muotokielellään, mustalla katollaan ja hopeanvärisillä yksityiskohdillaan, jotka taatusti vetävät katseet puoleensa. Muotoilun täydentävät 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka korostavat modernia tyyliä. Coupémaista urheilullista muotoilua on korostettu vaikuttavalla takaspoilerilla. Sivuilla ja takana on ID.-merkit, joista mallin tunnistaa innovatiivisen sähköautoilun edelläkävijäksi.

Älykäs lataaminen

ID.5:n jokainen yksityiskohta on mietitty sähköisen suorituskyvyn näkökulmasta. Erinomainen aerodynamiikka ja suuri akku takaavat pitkän toimintamatkan jo yhdellä latauksella samalla, kun latauksen älykäs hallinta yhdistyy saumattomasti arkeesi. Mukavaa lataamista kotona tarjoaa lisävarusteena saatava ID. Charger -kotilatauslaite, jonka latausteho on 11 kW. Ajastetun lataamisen ja talon katolle asennettavan aurinkosähköjärjestelmän ansiosta voit tulevaisuudessa optimoida energiatehokasta käyttöä entisestään. Huoltoasemilla ja moottoriteiden varsilla sijaitsevat monet julkiset latauspisteet tarjoavat lisäksi nopeaa lataamista tasavirralla, jonka avulla voit lisätä autosi toimintamatkaa merkittävästi vain 30 minuutissa.

Runsaat sisätilat

Koe suuret ja älykkäästi suunnitellut sisätilat, jotka tarjoavat ajomukavuutta, jonka voi sekä nähdä että tuntea. Vaikuttavinta on se, miten coupémaisen muotoilun laskevasta kattolinjasta huolimatta uusi ID.5 tarjoaa runsaasti päätilaa myös takaistuimelle. ID.5 kuljettaa siis mukavasti viisikin henkilöä. Suuren tavaratilan ansiosta tilaa jää runsaasti myös matkatavaroille. Myös ID.5:n moderni sisätilojen varustelu tekee sisätiloista inspiroivan elämyksen yhdistämällä edistyksellisen muotoilun ja kehittyneen tekniikan sekä intuitiivisen käytön. Näiden sisätilojen ansiosta nautit matkan joka hetkestä.

ID.5-mallin toimintamatka jopa 512 km*

Volkswagen ID.5 Pro Business 128 kW,  77 kWh akulla
alk. 53 490 €

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION Business 220 kW,  77 kWh akulla
alk. 63 790 €

 


ID.5 Yksityisleasing -tarjous – sisältäen lataussähköt!

Erä ID.5 Pro Business -malleja 77 kWh akulla – nopeaan toimitukseen!

Yksityisleasing esim. 739€/kk**

ID.5 Yksityisleasingkampanjan kuukausierä sisältää:

  • Sopimus 36 kuukautta / 30 000 km
  • Sisältää huollot ja korjaukset (M-taso)
  • Talvirenkaat
  • Ei ensierää/käsirahaa

Sisältää ilmaisen K-Latauksen jopa 36 kuukauden / 30 000 km ajalle*** (max. 4 950 kWh ilmaista latausta 36 kk aikana).

Kysy myyjiltämme itsellesi sopivaa vaihtoehtoa sopimuskaudeksi ja kilometrimääräksi.

ID.5 Yksityisleasing -tarjous – sisältäen lataussähköt!