Volkswagen ID.4 GTX – Nelivetoinen täyssähköauto nyt koeajettavissa

Urheilullinen kuin GTI, mukava kuin SUV ja kestävää kehitystä edustava kuten koko ID-mallisto. 

ID.4 GTX -mallin toimintamatka jopa 475 km*

ID.4 GTX:n urheilullinen neliveto vie sinut luotettavasti perille. Moottoreiden teho jaetaan tarpeen mukaan jokaiselle neljälle pyörälle. Hyvä pito ja parempi etenemiskyky saadaan aikaan myös soralla ja liukkaalla pinnalla, kun valitaan erityinen Traction-ajoprofiili.

ID.4 GTX nostaa täyssähköisen ajonautinnon aivan uudelle tasolle, sillä se kiihtyy 0-60 km/h nopeuteen vain 3,2 sekunnissa ja 0-100 km/h nopeuteen vain 6,2 sekunnissa. Ei enää vaihtamista, eikä lähes lainkaan viivettä – lähdet vain liikkeelle ja nostatat ihosi kananlihalle. Koska toimintamatka on jopa 475 km*, voit ajaa rennosti koko päivän tai suunnata kohti luonnon helmaa. Huippunopeus 180 km/h auttaa todellakin jättämään arjen taakse.

Tarvitsetko harrastuksessa tai työssä suurikokoisia varusteita? Ei mikään ongelma, sillä ID.4 GTX:ään on lisävarusteena saatavissa sähköisesti esiin taitettava vetokoukku. Nelivedon ansiosta vetokoukulla voi vetää jopa 1 200 kg:n kuormaa (jarrullinen, nousu 12 %). Kun vetokoukkua ei tarvita, sen voi taittaa takaisin puskurin alle.

Uusi ID.4 GTX on täyssähköauto, joka yhdistää urheilullisen muotoilun ja nelivedon tehokkuuden. ID.4 on Vuoden Auto maailmassa 2021.

Volkswagen ID.4 GTX Dual Motor AWD 77 kWh akulla alk. 57 660 €
hinta ilman autoveroa