Täysin uusi Volkswagen Arteon Shooting Brake

Nyt myös lataushybridinä! 

Arteon Shooting Brake tekee vahvan vaikutuksen jopa vain seistessään paikallaan. Se ihastuttaa ainutlaatuisella muotoilullaan, dynaamisella siluetillaan ja ripauksella urheilullisuutta. Sisätilojen laadukkaat materiaalit ja toisiinsa sopivat yksityiskohdat ovat osoitus sisäisestä voimasta. Vasta ajon aikana auto näyttää todellisen potentiaalinsa: harkitut yksityiskohdat sekä viestintä- ja avustinjärjestelmät tuovat runsaasti mukavuutta lähes kaikenlaisiin ajotilanteisiin. Saammeko esitellä? Arteon Shooting Brake: enemmän kuin vaikuttava.

Arteon Shooting Brake herättää huomion urheilullisella muotoilullaan. Farmarimalliin on lisätty ylellisyyttä ulkopuolen kromatuilla pinnoilla ja sisäpuolen ketterillä kosketuskäyttötoiminnoilla. TSI-, TDI- ja eHybrid-moottorivaihtoehdot tarjoavat täyden tehon alhaisella kulutuksella.

Luokkansa uusi suunnannäyttäjä.

Huomiota herättävä takaosan muotoilu nostaa uuden Arteon Shooting Braken oman luokkansa huipulle. Arteon Shooting Braken tyylikästä ja urheilullista vaikutelmaa on korostettu R-Line-varustelutasolla, jossa on kiinnitetty huomiota tiettyihin yksityiskohtiin..

Lataushybridi nyt myynnissä!

 

Huippuvarusteltu R-Line Business eHybrid
alk. 53 495 €