Uusi Volkswagen Multivan – nyt myynnissä ja koeajettavissa

7-paikkainen ladattava hybridi

Uusi Multivan on monitoimiauto, joka mukautuu lukemattomiin autoilukonsepteihin. Ulko- ja sisäpuoli ovat kokonaan uudistettuja, tietenkin Multivan-DNA:ta kunnioittaen. Multivan on nimittäin aina edustanut monitoimisuutta, käytännöllisyyttä ja monipuolista lahjakkuutta höystettynä innovatiivisilla toiminnoilla. Nyt uusi Multivan on entistä mukavampi. Yli kaksikymmentä kuljettajaa avustavaa järjestelmää, erinomainen liitettävyys ja Amazon Alexa1 -integraatio edustavat modernia autoilua. Uniikit kohokohdat nostavat Multivanin monipuolisuuden uudelle tasolle – aina panoraamalasikatosta2 ensimmäiseen lataushybridiin ja uuteen sisätilakonseptiin.

Uusi Multivan on nyt ladattava.

Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi. 10,4 kWh:n (nettokapasiteetti) kokoisen litiumioniakun ansiosta toimintamatka riittää keskimääräisten päivittäismatkojen ajamisen pelkällä sähköllä. Uuden Multivan eHybrid -lataushybridin turbobensiinimoottorin (TSI) ja sähkömoottorin yhteisteho on 160 kW / 218 hv. Nauti uudesta ajotunteesta – uudesta Multivan-ajomukavuudesta ja premium-tasoisesta ajettavuudesta.

Erillisistuinjärjestelmä

Yksi uuden Multivanin vahvuuksista on takaosan kääntyvät ja helposti poistettavat erillisistuimet, joiden avulla on helppo toteuttaa erilaisia istuinjärjestyksiä. Voit valita vastakkaiset istuimet2 ja monitoimipöydän keskelle, kaikki istuimet ajosuuntaan tai irrottaa kaikki istuimet suurien tavaroiden kuljetusta varten – istuinjärjestystä on helppo muuttaa käden käänteessä. Erillisistuinjärjestelmän ansiosta voit irrottaa vain toisen puolen istuimia – ja kuljettaa siten ihmisiä ja tilaa vieviä esineitä kuten sähköpyöriä. Uuden istuinkonseptin ansiosta painoa on saatu laskettua noin 25 prosenttia. Yksi kohokohta on nyt ensi kertaa myös matkustamon ulompien istuinten lämmitys2 – nyt myös takamatkustajilla on mukavan lämmintä kylminä talvipäivinä.

Uusi Volkswagen Multivan alk. 68 894 €

Tervetuloa koeajamaan uusi Volkswagen Multivan Käyttöautoon Seinäjoelle ja Poriin, sekä ennakkovarauksella Alavudella, Kauhajoella, Raumalla ja Vaasassa.