Täysin uusi RENAULT Austral

Urheilullista tyyliä.

Nyt ennakkomyynnissä!

Täysin uusi Renault Austral tarjoaa innovatiivisen ja mukaansatempaavan ajokokemuksen. Uudessa Austral-mallissa yhdistyvät voimakkaan näköinen keula, tasapainoiset mittasuhteet sekä hienostuneet ledivalot. Sen kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset korostavat tyylikkäitä linjoja ja vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua. 

Tervetuloa koeajamaan!

RENAULT AUSTRAL -mallisto
alkaen 37 990 € 


Teknistä mukavuutta

Renault Austral on täynnä yksityiskohtia, jotka ilmentävät auton aerodynamiikkaa kuten muotoiluun sulavasti istuvat kattokaiteet ja kiiltävän musta haineväantenni. SUV-DNA:ta ilmentää Renault Australissa myös jopa 20 tuuman vanteet. Ovien kylkisuojat ja korkea vyötärölinja tuovat muotoiluun rotevuutta. Saatavilla on LED Matrix Vision -valot sekä dynaamiset vilkut. Etuvaloilme luodaan LED-valaistuksella ja takavalotkin ovat 100 % LEDit 3D-moiré-tehosteella. OpenR-järjestelmä on Renault Australin matkustamon suurin innovaatio. Kaksi suurta, täysin integroitua näyttöä takaavat poikkeuksellisen visuaalisen kokemuksen. 

Teknistä mukavuutta

Tilava ja muunneltava

Innovatiivisesti muotoiltujen etuistuinten välissä on runsaasti tilaa ja langaton lataus älypuhelimellesi. 35 litraa säilytystilaa helposti saatavilla ja muunneltavissa. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti ja sen puoliskoja voi säätää pituussuunnassa toisistaan riippumatta 16 cm, joka mahdollistaa luokkansa suurimman jalkatilan. Tavaratilan kapasiteetti on jopa 575 litraa versiosta riippuen. tavaroiden pakkaamista autoon helpottaa sähkötoiminen takaluukku.

Tilava ja muunneltava

Moottorit

Moottorivaihtoehtoja on kaksi, molemmat hybrideitä: 160 hv mild hybrid sekä myöhemmin mallistoa täydentävä luokkansa tehokkaimpiin kuuluva 200 hv E-Tech full hybrid.

E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid moottorilla kaupinkiajosta jopa 80 % sähköllä, jolloin voit saavuttaa 40 % polttoaineen säästön käyttötottumuksia muuttamatta. Akku latautuu nopeuden laskiessa ja jarrutettaessa eli autoa ei ole tarvetta kytkeä sähköverkkoon akun lataamiseksi.

Mild hybrid

Mild hybridissä autoa avustaa kiihdytysvaiheissa akku, millä saadaan enemmän tehoa kulutuksen säilyessä optimaalisena.

Moottorit

32 kuljettajaa avustavaa järjestelmää

Täysin uusi Renault Austral tarjoaa 32 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

Uusi älykäs vakionopeudensäädin käyttää auton sijaintitietoa ja verkosta saatavaa karttatietoa mukauttaakseen nopeutta ja ennakoidakseen ajotilanteita.

Katvealueen varoitusjärjestelmä ilmoittaa, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa tunnistusalueen sisällä. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi.

32 kuljettajaa avustavaa järjestelmää