Täysin uusi RENAULT Austral

Urheilullista tyyliä.

Talvirenkaat hintaan 690 € ja
jatkotakuu 5.-6. vuosi veloituksetta*
Etu yhteensä jopa yli 3 000 €

Nyt myös E-Tech full hybrid -malli

Täysin uusi Renault Austral tarjoaa innovatiivisen ja mukaansatempaavan ajokokemuksen. Uudessa Austral-mallissa yhdistyvät voimakkaan näköinen keula, tasapainoiset mittasuhteet sekä hienostuneet ledivalot. Sen kiiltävän musta katto sekä sivuprofiilin suojaukset korostavat tyylikkäitä linjoja ja vahvistavat katumaasturin voimakasta ulkoasua. 

Tervetuloa koeajamaan!

RENAULT AUSTRAL E-Tech full hybrid -mallisto
alkaen 43 190 €

RENAULT AUSTRAL -mallisto
alkaen 37 990 € 


Teknistä mukavuutta

Renault Austral on täynnä yksityiskohtia, jotka ilmentävät auton aerodynamiikkaa kuten muotoiluun sulavasti istuvat kattokaiteet ja kiiltävän musta haineväantenni. SUV-DNA:ta ilmentää Renault Australissa myös jopa 20 tuuman vanteet. Ovien kylkisuojat ja korkea vyötärölinja tuovat muotoiluun rotevuutta. Saatavilla on LED Matrix Vision -valot sekä dynaamiset vilkut. Etuvaloilme luodaan LED-valaistuksella ja takavalotkin ovat 100 % LEDit 3D-moiré-tehosteella. OpenR-järjestelmä on Renault Australin matkustamon suurin innovaatio. Kaksi suurta, täysin integroitua näyttöä takaavat poikkeuksellisen visuaalisen kokemuksen. 

Teknistä mukavuutta

Tilava ja muunneltava

Innovatiivisesti muotoiltujen etuistuinten välissä on runsaasti tilaa ja langaton lataus älypuhelimellesi. 35 litraa säilytystilaa helposti saatavilla ja muunneltavissa. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti ja sen puoliskoja voi säätää pituussuunnassa toisistaan riippumatta 16 cm, joka mahdollistaa luokkansa suurimman jalkatilan. Tavaratilan kapasiteetti on jopa 575 litraa versiosta riippuen. tavaroiden pakkaamista autoon helpottaa sähkötoiminen takaluukku.

Tilava ja muunneltava

Moottorit

Moottorivaihtoehtoja on kaksi, molemmat hybrideitä: 160 hv mild hybrid sekä luokkansa tehokkaimpiin kuuluva 200 hv E-Tech full hybrid.

E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid moottorilla kaupinkiajosta jopa 80 % sähköllä, jolloin voit saavuttaa 40 % polttoaineen säästön käyttötottumuksia muuttamatta. Akku latautuu nopeuden laskiessa ja jarrutettaessa eli autoa ei ole tarvetta kytkeä sähköverkkoon akun lataamiseksi.

Mild hybrid

Mild hybridissä autoa avustaa kiihdytysvaiheissa akku, millä saadaan enemmän tehoa kulutuksen säilyessä optimaalisena.

Moottorit

32 kuljettajaa avustavaa järjestelmää

Täysin uusi Renault Austral tarjoaa 32 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

Uusi älykäs vakionopeudensäädin käyttää auton sijaintitietoa ja verkosta saatavaa karttatietoa mukauttaakseen nopeutta ja ennakoidakseen ajotilanteita.

Katvealueen varoitusjärjestelmä ilmoittaa, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa tunnistusalueen sisällä. Kaistalta poistumisen estojärjestelmä toimii ohjaamalla autoa takaisin kaistalleen sivutörmäyksen välttämiseksi.

32 kuljettajaa avustavaa järjestelmää

Renault Austral mild hybrid 160 auto evolution hinta alk. 37 990 € (sis. toimituskulut 600 €), WLTP-yhdistetty kulutus 6,2 (l/100km) ja WLTP-yhdistetty CO139 (g/km)Renault Austral mild hybrid 160 auto techno launch edition hinta alk. 40 190 € (sis. tk. 600 €). WLTP-yhdistetty kulutus 6,2 (l/100km) ja WLTP-yhdistetty CO141 (g/km). Renault Austral E-Tech full hybrid 200 hinta alk. 43 190 € (sis. tk. 600 €). WLTP-yhdistetty CO2 104-108 (g/km) ja WLTP-yhdistetty kulutus 4,6 - 4,8 (l/100km). Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Kuvan auto erikoisvarustein.


Ilmoitetut päästö- ja kulutustiedot ovat uuden WLTP-testin mukaisia tuloksia. Lukemat ovat painatushetkellä saatavilla olevien tyypitystietojen vaihteluvälit. Varustelutasojen vakio- ja lisävarusteet vaikuttavat lukemiin. Lukemat vahvistuvat autoyksilökohtaisesti. WLTP-testi on uusi standardi autojen kulutuksen mittaamiseen. Laboratorio-olosuhteissa toteutetun testin tarkoituksena on antaa paremmin vertailukelpoisia tuloksia eri autonvalmistajien automallien välillä. Auton normaalikäytön polttoaineen kulutukseen vaikuttavat lukuisat seikat, mm. ajonopeus, ajo olosuhteet, lämpötilat, auton varustelu ja kuljettajan ajotapa. Auton akku ja käynnistysmoottori ovat suunniteltu Stop&Start -järjestelmän vaatimuksien mukaisiksi. WLTP-testin arvoja (ajomatka, kulutukset ym) ei pidä käsittää odotettavissa oleviksi arvoiksi. Oikeassa käytössä polttoaineen ja sähkönkulutukseen vaikuttavat lukuisat seikat, joita WLTP-testisykli ei huomioi. Kylmissä olosuhteissa polttomoottoria käytetään enemmän tai jopa koko ajan, eikä hybridin sähköajotila ole käytettävissä. Ajoakun kapasitetti pienenee ikääntymisen ja käytön myötä, joka vaikuttaa sähköajoon, saavutettaviin ajomatkalukemiin ja polttoaineen kulutukseen. Versio ja vakio- sekä lisävarusteet voivat vaikuttaa massoihin. Lisätietoja osoitteesta www.renault.fi. 

*Talvirengas- ja jatkotakuuedut saatavilla 30.4.2024 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin.