Tiedote julkaisuvapaa 22.5.2023.

Nissan laajentaa yhteistyötä Käyttöauton kanssa

Nissan-edustus Käyttöautolle Poriin ja Raumalle.

Seinäjoella vuonna 1970 perustettu perheyhtiö Käyttöauto on kasvanut kymmenellä paikkakunnalla toimivaksi, merkittäväksi autokaupan vähittäismyyntiketjuksi. Käyttöauton ensimmäinen merkkiedustus oli Datsun, joka vuonna 1982 vaihtui Nissaniksi kun Nissan Motor Company päätti ottaa kaikkialla käyttöön tuotemerkin Nissan.

”Seinäjoelta vuonna 1970 alkanut Käyttöauton ja Nissanin yhteistyö on laajentunut vuosien saatossa kattamaan myös Alavuden, Kokkolan sekä Jyväskylän. Seuraavaksi heinäkuun alussa Käyttöauton täyden palvelun Nissan-verkosto laajenee myös Poriin ja Raumalle.” kertoo Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala.

”Olemme iloisia, että voimme juhlistaa Nissanin 90-vuotisjuhlavuotta myös laajentamalla pitkää ja hedelmällistä yhteistyötämme Käyttöauton kanssa. Käyttöauton pitkä kokemus Nissan-malleista ja erinomainen asiakaspalvelu on jatkossa saatavilla myös Porissa ja Raumalla.” Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Miia van Bolderen sanoo.

Aluejohtaja Jari Hakanen on ilmaissut suurta tyytyväisyyttä ja innostusta uuden merkin liittymisestä autoliikkeen tarjontaan. ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme Nissan-edustuksen Käyttöautolle myös Porissa ja Raumalla täydentämään nykyistä valikoimaamme ja pääsemme palvelemaan alueen Nissan asiakkaita autoiluun liittyvissä asioissa. " Hakanen kommentoi.

Laajentumisen myötä Käyttöauto palvelee Nissan-asiakkaita kuudella paikkakunnalla. Satakunnassa Nissan-myynti, -huolto ja -varaosat sijoittuvat Käyttöauton nykyisiin autotaloihin Porissa osoitteessa Korjuuntie 18 ja Raumalla osoitteessa Kairakatu 9.

 

Katso heti toimitukseen saatavissa olevat Nissan-mallit.

Tutustu Nissan-huoltopalveluihin.