Mercedes-Benz EQE

This is for all senses. 

Mercedeksen uusi täyssähköinen EQE puhuttelee kaikkia aisteja niin ulkomuodollaan, sisätiloillaan kuin teknologiallaan. Se perustuu lippulaiva EQS:n tapaan Mercedeksen täysin uuteen täyssähköautojen perusrakenteeseen ja tarjoaa jopa 639 km:n toimintamatkan yhdellä latauksella. Uusi EQE tarjoaa myös lukuisia innovatiivisia ratkaisuja esimerkiksi 141 cm leveästä MBUX Hyperscreen-näytöstä nelipyöräohjaukseen.

Mercedes-Benz EQE 350+ alk. 84 200 €

EQS SUV on Mercedes-EQ-malliston ensimmäinen täyssähköinen Premium-luokan SUV -malli, joka tarjoaa erinomaisen matkustusmukavuuden ja varustelun. Sen huipputason mukavuus ja edistyksellinen muotoilu yhdistyvät SUV:n monikäyttöisyyteen ja tilavuuteen. EQS SUV tarjoaa runsaat tilat 5 tai 7 matkustajalle

Mercedes-Benz EQE 350 4MATIC SUV alk. 93 900 €

Erikoisvarustellut ja -hinnoitellut AMG Line- ja Electric Art Edition -mallit

Kun kaipaat kokonaisvaltaista ajonautintoa, tutustu erikoisvarusteltuihin Mercedes-Benz AMG Edition -malleihin. Niissä on vahvan mukavuus- ja turvallisuusvarustelun lisäksi tyylikkään urheilulliset AMG Line -sisätilan ja -ulkopuolen paketit. 

Täyssähköinen EQE AMG Edition puhuttelee kaikkia aisteja niin ulkomuodollaan, sisätiloillaan kuin teknologiallaan. Sen toimintamatka on yhdellä latauksella jopa 613 km.

Täyssähköinen EQE SUV AMG Edition nostaa ajokokemuksen aivan uudelle tasolle innovatiivisella teknologiallaan ja monikäyttöisillä tiloillaan. Sen toimintamatka on yhdellä latauksella jopa 592 km.

Molemmat saatavana myös Electric Art Edition -mallina.

EQE 350 4MATIC AMG Edition alk. 84 990 €
EQE 500 4MATIC SUV AMG Edition alk. 100 500 €

EQE 300 Electric Art Edition alk. 74 590 €
EQE 350 4MATIC SUV Electric Art Edition alk. 89 500 €