Mercedes-Benz Vito

Vito joka lähtöön. Myös sähköisenä.

Mercedes-Benz Vitosta on moneksi. Laajasta mallistosta jokaisen on helppo löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva ratkaisu. Tarjolla on etu-, taka- ja nelivetomalleja sekä eri koripituuksia ja moottorivaihtoehtoja mukaan lukien täyssähköinen eVito. Tutustu, vertaa ja valitse omasi.

Uudistunut täyssähköinen eVito
alk. 60 500 €

Toimintamatka jopa 310 km*

eVito tarjoaa Mercedeksen tutut vahvuudet sähköisessä muodossa. Uudistunut eVito tarjoaa nyt entistä pidemmän toimintamatkan ja pikalatauksen ansiosta lisää virtaa on saatavilla nopeasti. Autoon kuuluu kolmen vuoden huolenpitosopimus (max 160 000 km) ja lisäksi saat käyttöösi eVans-ekosysteemin, joka sisältää lataus- ja huoltopalveluiden lisäksimonia etuja ja arjen sujuvuutta parantavia ratkaisuja.

Vito 4x4
alk. 55 443 €

Vito 4x4 -mallin ote pitää kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen jatkuva neliveto yhdistettynä tinkimättömään voimaan takaa, että matkanteko sujuu varmasti, mukavasti ja turvallisesti. Varmista siis, että työt hoituvat aina ja kaikkialla – valitse Vito 4x4.

Vito Worker automaatti
alk. 47 908 €

Huoltoleasing 499 €/kk

Kun tarvitset tekijää tositoimiin, valitse automaattivaihteinen ja monipuolisesti varusteltu Vito Worker. Se on luotettava työkalu niin jakeluliikenteeseen kuin työmaa-ajoihinkin ja valmiina kaikkeen mihin sinäkin. Vakiona mm. 9G-TRONIC-automaattivaihteisto ja Audio30 Apple CarPlay/Android Auto -integrointi, joka tuo matkapuhelimesi ominaisuudet, mm. navigoinnin, suoraan auton kosketusnäytölle.