Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter valmiina kaikkeen. Myös sähköisenä.

Monipuolinen Mercedes-Benz Sprinter -mallisto tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Valittavana on etu-, taka- ja nelivetomalleja, eri koripituuksia ja -korkeuksia sekä moottorivaihtoehtoja mukaan lukien täyssähköinen eSprinter. Tutustu, vertaa ja valitse omasi.

Sprinter Worker aut.
alk. 59 315 €

Takavetoinen Sprinter Worker tekee työpäivästä sujuvamman. Luokkansa edelläkävijänä se tarjoaa poikkeuksellisen vahvan vakio-varustelun, mikä takaa mukavan ja turvallisen ajokokemuksen. Esimerkiksi älypuhelin-integroinnin avulla tuot matkapuhelimesi ominaisuuksia, mm.
navigoinnin, suoraan auton kosketusnäytölle.

Täyssähköinen eSprinter
alk. 75 303 €

Kaupunkiajoon täydellisesti sopiva eSprinter tekee ajamisesta paikallisesti päästötöntä ja erittäin hiljaista, mutta silti voimaa riittää. Tavaratilastakaan ei tarvitse tinkiä, sillä sitä on peräti 11 m3. Autoon kuuluu kolmen vuoden huolenpitosopimus (max 160 000 km) ja lisäksi saat käyttöösi eVans-ekosysteemin, joka sisältää lataus- ja huoltopalveluiden lisäksi monia etuja ja arjen sujuvuutta parantavia ratkaisuja.

Tulossa uusi Sprinter 4x4

Nelivetoinen Sprinter 4x4 varmistaa, että työt hoituvat kaikissa olosuhteissa – varmasti, mukavasti ja turvallisesti. Kattava varusteltu sisältää mm. 9G-TRONIC-automaattivaihteiston, MBUX-multimediajärjestelmän 7” kosketusnäytöllä, peruutuskameran, sivutuuliavustimen sekä vakionopeudensäätimen nopeudenrajoittimella.