Täysin uusi Honda ZR-V

HYBRIDIN VOIMAA.

Nyt ennakkomyynnissä!

Uusi ja tyylikäs Honda ZR-V e:HEV tarjoaa aivan uudenlaisen ajokokemuksen. SUV-malleistamme se on kaikkein urheilullisin.

Honda ZR-V -mallisto 
alk. 47 208 €


VERRATONTA SUORITUSKYKYÄ

Uusi ZR-V-hybridi vie suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Edistyksellinen e:HEV-teknologia on samaan aikaan huipputehokas ja taloudellinen. Eri ajotilavalinnat varmistavat, että ZR-V.llä on ihanteellinen ajaa.
VERRATONTA SUORITUSKYKYÄ

DYNAAMISTA MUOTOILUA

Urheilulliset 18” kevytmetallivanteet, tyylikkäät LED-valot edessä ja takana sekä muut hienostuneett yksityiskohdat takaavat että ZR-V hybridi huomataan.
DYNAAMISTA MUOTOILUA

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA

Uusi ZR-V hybrid on varustettu uusimmalla Honda CONNECT infotainment -järjestelmällä. Käytössäsi on Apple CarPlay ja Android Auto -toiminnot sekä kristallinkirkas digitaalinen mittaristo. Mukavuutta lisäävät kehoa tukevat etuistuimet ja mobiililaitteiden lataaminen onnistuu langattomasti*.
 
*Saatavana valituissa malleissa.
EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA

TURVALLISUUS VAKIONA

Kaikki ZR-V hybridit on varustettu uuden sukupolven edistyksellisellä Honda SENSING -ajoavustinteknologialla varustetasosta riippumatta. Näin matka taittuu aina mukavasti ja turvallisesti.
TURVALLISUUS VAKIONA

Honda ZR-V e:HEV Elegance alk. 47 208,44 € (sis. toimituskulut 600 €). CO2-päästöt 130 g/km, EU-keskikulutus 5,7 l/100 km (WLTP). Kuvien autot erikoisvarustein.