Honda Civic

Aina persoonallinen!

Maailman myydyimpiin automalleihin kuuluva Honda Civic on uudistunut täysin. Hondan kaikkien aikojen suurimman suunnittelupanostuksen tuloksena uusi Civic on muotoilultaan, suorituskyvyltään ja ajettavuudeltaan täysin uusi urheilullinen auto, joka tarjoaa isot tilat ja ennennäkemättömät ominaisuudet.

Uuden aikakauden nautinto

Täysin uudelleen suunniteltu alusta ja alhaisempi painopiste takaavat nautinnollisen ja urheilullisen ajokokemuksen. Tunnet olevasi yhtä auton kanssa. Uusi näyttävä muotoilu herättää takuulla kiinnostusta ja huomiota, mutta ajettavuudesta ja suorituskyvystä nautit vain sinä. Joka päivä.

Aktiivinen Honda Sensing -turvajärjestelmä vakiona

Kaikissa Civic-malleissa vakiona olevan Sensing-turvajärjestelmän avulla ajaminen on turvallisempaa ja leppoisampaa. Mukautuva vakionopeudensäädin säilyttää etäisyyden edellä ajavaan, ja jopa pysähtyy itsestään (CVT). Kaistavahti auttaa pysymään keskellä kaistaa automaattisesti. Kaistavaroitin varoittaa ja ohjaa tarvittaessa, jos ajaudut kaistalta ulos. Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä varoittaa mahdollisesta esteestä ja tarvittaessa jarruttaa. Tämä ja paljon muuta vakiona.

Suuremman luokan tilat ja varustelu

Uusi Civic on hämmästyttävän iso, luokkaa suurempi auto. Lisäksi monet yksityiskohdat lisäävät tilojen käytettävyyttä. Sensing-järjestelmän lisäksi Civiceissä on kattava mukavuusvarustelu ja laadukkaat materiaalit. Esimerkkinä muissa paitsi Comfort-malleissa vakiona oleva Honda Connect audio- ja tietojärjestelmä 7” värinäytöllä sisältäen mm. navigaattorin ja peruutuskameran.

Uskomattomat uuden sukupolven moottorit

Uudet 1.0 ja 1.5-litraiset bensiiniturbomoottorit tarjoavat mahtavan suorituskyvyn erittäin taloudellisesti. 1.5 VTEC turbon teho on huikea 182 hv ja vääntö 240 Nm keskikulutuksella 5,8 l/100 km (6MT). Tehokas 1.0 VTEC turbo tarjoaa 129 hv:n tehon ja 200 Nm:n väännön 4,8 l/100 km keskikulutuksella (6MT). Valittavana on 6-vaihteinen manuaali tai moderni 7-pykäläinen automaatti (CVT).

HONDA CIVIC HB -mallisto
alkean 21 569 €