UUSI FORD KUGA LADATTAVA HYBRIDI

FORD KUGA HERÄTTÄÄ HUOMION

Hyödynnä edullinen Ford Credit -rahoitus*

Kuga ladattava hybridi käyttää kahta voimanlähdettä, joilla ajat määränpäähäsi taloudellisemmin kuin aiemmin. Ajaminen on nautinnollisempaa ja miellyttävämpää Fordin kuljettajaa avustavien teknologioiden ansiosta. Täyteen ladattuna Ford Kugan toimintamatka täysin sähköisessä ajossa on jopa 56 km ja hybridiajossa jopa 748 km*4.

Nauti Kugan älykkään nelivedon varmuudesta ja automaatin mukavuudesta. Polttoainetaloudellinen hybriditeknologia (FHEV) hyödyntää sekä 2,5-litraista bensiini- että jarrutusenergialla latautuvaa sähkömoottoria. Miellyttävät sisätilat ja runsas teknologia varmistavat matkustusmukavuuden.

Nyt saat myös Ford Vakuutuksen maksuttoman startin!*2
(Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi)

5 vuoden Ford-takuu*3

Ford Kuga Plug-in Hybrid (PHEV) 225 hv alk. 43 677 € tai 479 €/kk*

Kuga Titanium X Ladattava hybridi (PHEV) 225 hv automaatti alk. 46 355 € tai Ford Credit -rahoituksella 499 € / kk*

 


Ford Kuga Business Edition -erikoismallit huippuvarusteilla

Etusi jopa 1592 €

Ford Kuga Titanium X Business Edition -mallissa on vakiovarusteena mm. aktiivinen vakionnopeudensäädin, automaattinen pysäköinninavustin, etu- ja peruutuskamera laajakuvakameralla sekä lämmitettävät takaistuimet ja ohjauspyörä.

  • hinta 46 590 €
  • Vapaa autoetu 735 € ja käyttöetu 630 €

 

Ford Kuga ST-Line X Business Edition -mallissa on vakiovarusteena mm. mukautuvat LED-projektoriajovalot, HUD -heijastusnäyttö, aktiivinen vakionnopeudensäädin, automaattinen pysäköinninavustin, etu- ja peruutuskamera laajakuvakameralla sekä lämmitettävät takaistuimet ja ohjauspyörä.

  • hinta 48 890 €
  • Vapaa autoetu 775 € ja käyttöetu 670 €
Ford Kuga Business Edition -erikoismallit huippuvarusteilla