DACIA SANDERO ja SANDERO STEPWAY

DACIA SYYSPÄIVÄT NYT KÄYTTÖAUTOSSA TAMPEREELLA! 

Hyödynnä etusi erään nopean toimituksen malleja. 

Erään autoja 500 € polttoainelahjakortti kaupan päälle!1

Huolenpitosopimuksen ostajalle 6 kk pesut Boss Glossista.1

Esim. Dacia Sandero Stepway Comfort Automaatti
22 20 € tai 229 €/kk*

1Edut voimassa Tampereen myymälässämme 30.9. asti.

Hintaansa suurempi.

Hyödynnä rahoituskorko 1,99 % +kulut sekä 6 kk lyhennysvapaa**

Dacia Sandero on näppärä, yllättävän tilava ja se todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Ihastut siihen ensisilmäyksellä. Sanderossa on vakiovarusteina mm. automaattiset LED-ajovalot, eCall hätäpuhelutoiminto, aktiivinen hätäjarrutustoiminto ja turvaistuimen ISOFIX-kiinnikkeet takasivuistuimilla. Lisähintaan voit valita Sanderoosi esimerkiksi 8-tuumaisen kosketusnäytön suomenkielisellä navigoinnilla, pysäköintitutkan taakse ja eteen, peruutuskameran ja paljon muuta.

Sandero Stepwayssä on korotettu, maasturiluokan 20,1 cm maavara ja se on ennen kaikkea käytännöllinen ja mukava crossover. Auton sisätilat ovat Dacian tapaan reilun kokoiset ja takaistuin taittuu alas kahdessa osassa, mikä lisää auton monikäyttöisyyttä. Halutessasi voit myös varustaa Sandero Stepwaysi näppärällä tavaratilan välipohjalla, jonka ansiosta tavaratilasta saa tarvittaessa täysin tasaisen. Lisäksi Sandero Stepwayn Comfort-mallin älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

Kaikissa Sandero-malleissa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto.

Tervetuloa järkikaupoille!

Laadun varmistaa Dacia-takuu: 3 vuotta tai 100 000 km, sisältäen 24h Tiepalvelun.

Dacia SmartDrive -autovakuutus 39 €/kk

Sandero-mallisto alk. 15 999 €
Sandero Stepway-mallisto alk. 17 399 €