Volvo -autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Volvo -autotalo Seinäjoella ja Tampereella.

Uusimmat Volvo -tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Volvo myynti

Volvo-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Seinäjoella ja Tampereella. Olemme luotettava, täyden palvelun Volvo-jälleenmyyjä. Volvo-myynti auttaa sinua kaikessa uuden Volvo-auton hankintaan liittyvissä palveluissa koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uusi Volvo – uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Lisäksi Volvo-huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut.

Volvo-myynti ja Volvo-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa Volvo-auton tarpeissasi. Lisäksi Käyttöautosta löydät myös Volvo-varaosat sekä vauriokorjaamon.

Turvallisuutta, tehokkuutta, ajamisen iloa. Volvo-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Kaikki Volvo -mallit ovat nyt saatavana lataus ja kevythybridiversioina. Volvo on mukana luomassa ajamisen tulevaisuutta.

Käyttöautosta uusi Volvo heti ajoon sekä täydellinen valikoima Volvo-esittelyautoja. Tutustu myös Volvo-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Volvo-tarjouksiin!

Uudet Volvot löydät Käyttöautosta Seinäjoelta ja Tampereelta, tervetuloa tutustumaan!

Volvo-mallisto

Volvon luotettava ja turvallinen automallisto muodostuu kahden kokoluokan henkilöautoista ja katumaastureista.

S60 on sedan-mallinen lataushybridi. Uusi V90 on farmari-ikonin uudistettu lataushybridiversio. V60 on lataushybridifarmari, jossa on tilaa ja ketteryyttä.

Volvon erittäin suosittu katumaasturimallisto koostuu kuudesta mallista. EX40 on kompakti crossover, joka on saatavana täyssähköisenä. Suurempi XC60 -malli on saatavana lataushybridinä. Hybridimalli sisältää T6-bensiinimoottorin lisäksi tehokkaan sähkömoottorin. XC90 on Volvon suuri katumaasturi, jonka turvavarusteet ovat markkinoiden huippuluokkaa ja joka on saatavana lataushybridinä. EX90 on täyssähköinen premium-katumaasturi, jossa on istuimet jopa seitsemälle. EC40 on täyssähköinen viisipaikkainen crossover-katumaasturi. Täyssähköinen EX30 on suurta sähköistä suorituskykyä pienessä paketissa.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA volvo.fi

Volvo myynti

Volvo huolto

Uudet Volvot