Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Mitsubishi Outlander Active

Perheauton uusi määritelmä.

  • Sähkötoiminen takaluukku
  • Vakionopeudensäädin
  • Avaimeton käynnistys ja lukitus
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Peruutuskamera
  • Myös 7-paikkaisena

Mitsubishin katumaastureiden tehokas ja dynaaminen uusi ilme edustaa vertaansa vailla olevaa hienostuneisuutta, tukevuutta ja suorituskykyä. Uusi Outlander kuvastaa verratonta katumaasturinautintoa jämäkästä keulasta aina tyylikkääseen takaosaan saakka.

Uusi Outlander tarjoaa jämäkältä katumaasturilta vaadittavaa korkeaa suorituskykyä - sen ominaisuuksiin kuuluvat hyvä kiihtyvyys ja hyvä maantieajettavuus. Ajatpa missä tahansa, saat nauttia uuden sukupolven katumaasturin eduista ja minimoida samalla ympäristövaikutukset alhaisen polttoaineen kulutuksen ja matalien hiilidioksidipäästöjen ansiosta.

Ajaminen on nautinnollisempaa, kun voit tehdä sen rauhallisin mielin. Outlanderia ajaessasi voit olla varma, että sinua ja matkustajiasi suojaavat turvajärjestelmät. Niihin lukeutuvat mm. RISE-turvakori (Reinforced Impact Safety Evolution) ja seitsemän SRS-turvatyynyä.

Outlanderin ajaminen on miellyttävä kokemus, jota parantavat entisestään nopea ja reagoiva ajettavuus sekä korkea työn laatu. Ajaminen on myös erittäin hiljaista, sillä melua ja värinää on vähennetty lukuisilla muutoksilla, jotka vähentävät moottorin ääntä, ajomelua sekä tuulen suhinaa. Jokainen yksityiskohta tukevasti sulkeutuvista ovista hienostuneisiin istuimiin ja mittaristoon asti tukee matkustusnautintoa.

Outlander Active -automaattimallisto alkaen 32 590 €

Outlander Active -automaattimalliston alkaen hinta sisältää toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein. Mitsubishi Outlander Active -mallisto autoveroton hinta 22 276,45 €, arvioitu autovero 6 713,55 € + tk 600 € = kokonaishinta 29 590 €. EU-yhd.kulutus 7,7–8,7 l/100 km, CO2-päästöt 173–196 g/km. Käyttöetu alk. 455 €/kk, vapaa autoetu alk. 620 €/kk. Uusille Mitsubishi-henkilöautoille myönnetään 5 vuoden/100 000 kilometrin takuu. Uusi Mitsubishi-autosi sisältää lisäksi 5 vuoden maksuttoman MAP-ajoturva-palvelun.

Käyttöautosta löydät myös uusia Mitsubishi-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la