Täysin uusi Honda e:Ny1

Ei päästöjä. Rajattomasti seikkailuja.

Nyt ennakkomyynnissä!

Hondan ensimmäinen sähköinen SUV. Rohkean linjakas muotoilu ja ajankohtainen tekniikka lisättynä tyylikkään edistyksellisillä sisätiloilla. e:Ny1 on päästötön uuden sukupolven tuote.

Täyssähköinen Honda e:Ny1 -mallisto 
alk. 51 440 €


ELÄMÄÄ ILMAN PÄÄSTÖJÄ

Tämä sähkö-SUV on uuden sukupolven auto. Yhdellä latauksella pääset jopa 412 kilometriä, ja 100 kilometrin matkaan tarvittavan varausasteen lataaminen vie vain 11 minuuttia*. Näin olet aina valmis seikkailuun. Pistoket sopivat kaikkiin latausasemiin kotona ja muualla.
 
*100 kW:n ulkoisella latauslaitteella. e:Ny1 WLTP-tiedot.
ELÄMÄÄ ILMAN PÄÄSTÖJÄ

JÄRKEVÄN TYYLIKÄS SISÄLTÄ JA ULKOA

e:Ny1 on coupé tyylisesti suunniteltu ja yksinkertaisen, jopa minimalistisen, linjakas. Latausportti sijaitsee edessä tyylikkään luukun suojissa. Takaovien kahvat on sijoitettu huomaamattomiksi ja takavalopaneeli näkyy tyylikkäästi koko takaluukun leveydeltä. Panoraamakaton myötä sisätilat ovat valoisat ja näyttävät.
JÄRKEVÄN TYYLIKÄS SISÄLTÄ JA ULKOA

TOIMIVAA TEKNOLOGIAA SINUA VARTEN

Sisällä on 15,1 tuuman infotainment näyttö. Sillä käytät Honda CONNECT -järjestelmiä, säädät ilmastointia ja tarkistat akun varaustilan. Kuljettajan 10,2” näyttö kertoo kaiken ajamisen kannalta tarpeellisen ja on räätälöitävissä omien mieltymystesi mukaisesti. Älylaitteiden lataaminen onnistuu langattomasti tai USB-porttien avulla. Apple CarPlay tai Android Auto soittavat lempimusiikkiasi neljän kaiuttimen kautta.
TOIMIVAA TEKNOLOGIAA SINUA VARTEN

TURVALLISUUTTA KOKO PERHEELLE

Uusin Honda SENSING -teknologia ja sen edistykselliset turvaominaisuudet avustavat sinua tutkien, sensoreiden ja kameroiden yhdistelmien myötä ajosi aikana. Ahtaissa paikoissa, moninäkymällä varustettu kamerajärjestelmä ohjeistaa välttämään esteet . Honda Parking Pilot* -pysäköintiavustimen avulla e:Ny1 pysäköi itsensä pelkällä napin painalluksella.
 
*Saatavana vain Advance-varustetasossa.
TURVALLISUUTTA KOKO PERHEELLE

Honda e:Ny1 EV Elegance alk. 51 440 € (sis. toimituskulut 600 €). CO2-päästöt 0 g/km. Kuvien autot erikoisvarustein.