DACIA DUSTER.

Uudistunut mallisto nyt koeajettavana.

Mallisto on kasvanut täysin uudella etuvetoisella automaattivaihteisella Dusterilla. Lisäksi mallistoa on myös uudistettu parantaen auton käytännöllisyyttä entisestään. Entistä tyylikkäämpi ja kattavammin varusteltu Duster on edelleen tuttu ja tunnistettava, tietenkin myös erinomaisen hinta-laatu-suhteensa puolesta.

Kaikissa Dustereissa on jo perusmallista lähtien vakiona:

  • ilmastointi
  • Bluetooth-toiminnoilla varustettu radio
  • ajotietokone
  • lämmitettävät etuistuimet
  • automaattisesti päälle ja pois kytkeytyvät LED-ajovalot
  • vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin
  • mäkilähtöavustin sekä peruutustutka

Dusterin nelivetoversioissa vakiona on lisäksi alamäkihidastin, joka toimii myös peruutettaessa. 

Uusi Dacia Duster neliveto alk. 27 199 €
tai automaatti (4x2) alk. 27 199 €


Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan. Se on jämäkkä, näyttävä, mukava ja helppokäyttöinen järkimaasturi – aina nelivedon kytkimestä suomenkieliseen multimedia- ja navigointijärjestelmään. 1500 kg:n vetokyvyllä ja 21 cm:n maavaralla varustettu Duster sopii mainiosti suomalaisille teille ja se etenee vaivatta haastavammissakin olosuhteissa ja paikoissa.

Jo 10 vuotta Dacia-laatua ja tyytyväisiä asiakkaita.

10 vuotta sitten toimme edullisilla hinnoillamme uuden auton yhä useamman suomalaisen ulottuville. Vuosikymmenen aikana automme ovat löytäneet Suomesta tuhansia koteja ja olemme jo viidesti yltäneet kärkikolmikkoon uusien autojen merkkiuskollisuudessa – jopa tilaston kärkipaikalle*. Emme kuitenkaan aio tyytyä tähän. Parannamme jatkuvasti autojamme, jotta sinä saisit yhä enemmän vastinetta rahallesi. Tule koeajamaan Dacia!

Laadun varmistaa Dacia-takuu: 3 vuotta tai 100 000 km, sisältäen 24h Tiepalvelun.

Dacia Duster -mallisto alkaen: Duster TCe 150 4x2 aut Journey (automaatti), hinta alkaen 27 199 €. Duster TCe 150 4x4 Journey (neliveto), hinta alkaen 27 199 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Duster-malliston CO2-päästöt 140–154 g/km, WLTP-yhd. 5,3–6,8 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.