Käyttöauto aloittaa BYD-edustuksen neljällä paikkakunnalla

BYD-sähköautojen jälleenmyyjäverkosto laajenee jälleen Suomessa. BYD-maahantuoja RSA Suomi on vahvistanut, että Käyttöauto Oy on merkin uusi jälleenmyyjä. Merkin myynti ja huolto alkavat Käyttöauton Porin, Seinäjoen, Tampereen sekä Vaasan toimipisteissä.

"Perheyrityksemme Käyttöauto aloittaa BYD:n jälleenmyyjänä Tampereen, Porin, Seinäjoen ja Vaasan alueella loppusyksyn aikana. BYD:llä tulee olemaan merkittävä rooli Suomen ja koko Euroopan autokaupan kentällä, ja siksi haluamme olla mukana yhteistyössä. Erityisesti BYD:n lupaava mallikehitys ja vahva tausta esimerkiksi akkuteollisuudessa olivat syitä liittyä tähän positiiviseen jälleenmyyjien joukkoon", Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala sanoo.

"Käyttöauto on perinteinen ja vahva toimija autoalalla usealla eri paikkakunnalla. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Käyttöauton kanssa, jonka myötä BYD-verkostomme laajenee merkittävästi Suomessa. Uskomme yhteistyön vahvistavan molempia osapuolia autoilun sähköistyessä jatkuvasti", RSA Suomen BYD-maajohtaja Michael Place kertoo.

Lisätietoja:       Jyrki Viitala
                          toimitusjohtaja
                          Käyttöauto Oy
                          Puh. 0500 263 878
                          [email protected] 

                          Michael Place
                          BYD-maajohtaja
                          RSA Suomi
                          Puh. 0400 812 367
                          [email protected]

 


Tietoja Käyttöautosta

Käyttöauto Oy on perinteikäs täysin suomalainen perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustuksiin kuuluvat 17 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Käyttöauto tarjoaa kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin, työllistäen yli 600 autoalan ammattilaista. Käyttöautosta autonsa hankkii jo noin 15 000 tyytyväistä asiakasta ja liikevaihto on noin 360 miljoonaa euroa.

Tietoja BYD:stä

BYD Company Ltd. on yksi Kiinan suurimmista yksityisistä yrityksistä. Vuonna 1995 perustetun BYD:n liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. BYD on laajentanut uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimintaa jo yli 50 maassa. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. BYD on listattu Hongkongin ja Shenzhenin pörsseissä.

Tietoja RSA:sta

RSA on pohjoiseurooppalainen autojen maahantuoja ja BYD:n virallinen maahantuoja Norjassa ja Suomessa. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on kehittänyt vuosien varrella useita brändejä pohjoismaisilla markkinoilla. RSA on yksi Pohjoismaiden vahvimmista toimijoista sähköisten ajoneuvojen markkinoilla.