Uusi BYD Han 4x4

Nyt myynnissä Käyttöautossa!

Nelivetoinen iF Design Award -muotoilupalkinnon voittaja

Kiihtyvyys 0-100 km/h 3,9 sekunnissa

BYD Han 4×4 edustaa sähköautojen permium-laatua. Tilavat ja tyylikkäät sisätilat huokuvat ylellisyyttä ja laatua. Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joiden yhdistetty teho on 516 hevosvoimaa, joka mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h 3,9 sekunnissa. Urheilullisesta ja ylellisestä muotoilustaan palkitun auton toimintamatka on 521-662 km* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Pitkän toimintamatkan ja nelivedon yhdistelmä takaa mukavat ja huolettomat matkat sekä arjessa että vapaa-ajalla.

Autossa on eksklusiiviset nahkaverhoillut istuimet, joissa on kahdeksaan suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla ja neljään suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat lisäksi varustettu tuuletus- ja lämmitystoiminnolla. Suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin. Sähköinen neliveto BYD Han 4×4 toimii aina reaaliajassa ja se tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa. Istu siis alas ja inspiroidu BYD Han 4×4 dynaamisesta tehosta. 

BYD Han 4x4 alk. 72 500 €

Vapaa autoetu 1 030 €/kk, käyttöetu 955 €/kk


Ohjaamo

Kojelautaa hallitsevat useat näytöt, kuten infotainment-järjestelmän suuri 15,6″ päänäyttö. Keskikonsolissa sijaitseva multimediakosketusnäyttö tekee ajamisesta helpompaa ja mukavampaa.

Ohjaamo

Dynaudio-surround -äänijärjestelmä

Nauti ainutlaatuisesta äänenlaadusta maailmankuulun tanskalaisen Dynaudio-surround -äänijärjestelmän avulla. Järjestelmä sisältää huimat 12 kpl HiFi-luokan kaiuttimia.

Dynaudio-surround -äänijärjestelmä

Tunnelmavalaistus

BYD Han 4×4:n tunnelmavalaistus on säädettävissä juuri sinulle sopivaksi. 

Tunnelmavalaistus

Akku ja lataus

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4×4 on varustettu 85,4 kWh kapasiteetin omaavalla Blade-akulla. Se voi ottaa vastaan 6,6 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 120 kW tasavirtalatausta (DC).

Lisäksi BYD Han 4×4 on varustettu lämpöpumpulla, joka tehostaa auton sisätilojen lämmitystä kylmissä olosuhteissa. 

Akku ja lataus

 
TAKUU

BYD Han 4×4 SUV:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.
 


BYD Han hinta alkaen 71 900 €, toimituskulut 600 €, hinta yhteensä 72 500 €. CO2-päästöt 0 g/km. Toimintamatka sähköllä WLTP yhdistetty 521 km*. Vapaa autoetu 1 030 €/kk, käyttöetu 955 €/kk. 

*Ajoneuvon toimintamatka sähköllä on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, ajonopeudesta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.