TÄYSIN UUSI BMW IX

Täyssähköinen BMW iX tuo yhteen sähköisen voimalinjan, teknologiset innovaatiot ja vastuullisen arvoketjun ja se on osoitus kestävän kehityksen ja sähköisen ajonautinnon täydellisestä yhdistämisestä. Uudessa BMW iX -mallissa esitellään ensimmäistä kertaa uusi iDrive käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi puheohjauksella ja uuden sukupolven BMW Curved Display -kosketusnäytöllä. Älykäs xDrive-neliveto tekee ajamisesta vaivatonta myös vaativissa sääolosuhteissa. 

Rahoituskorko 0,95 % +kulut*

Toimintamatka jopa yli 600 km*

 BMW iX -mallisto alkaen 90 490 €

Fully Charged -malleissa kattavaan vakiovarusteluun kuuluvat mm. seuraavat paketit:

  • Innovation-paketin Driving Assistant Professional tarjoaa semi-autonomisen ajamisen. BMW Live Cockpit Professional -viihdejärjestelmä on ladattu uusimmalla käyttöliittymällä, joka yhdistää sinut auton ja älylaitteiden kanssa langattomasti. BMW Natural Interaction -ele- ja puheojauksella taitat vaivattomasti matkaa ja dynaamiset BMW Laser Light -ajovalot tuovat turvaa pimeällä.
  • Comfort-paketissa on Comfort Access -avaimeton sisäänkäynti ja käynnistys. Parking Assistant Plus:lla pysäköinti käy kuin tanssi, lisäksi auto muistaa pysäköintireittisi ja osaa peruuttaa takaisin 50 metriä. Viihtyvyydestä huolehtii 4-alueinen ilmastointi sekä etu- ja takamatkustajien Heat Comfort -säteilylämmitys.
  • Exclusive-paketin Sky Lounge -panoramalasikatto toimii sähköllä tarjoten valoa tai tummennuksella varjoa, lisäksi mallissa on tummennetut taka- ja sivuikkunat. Antrasiitti-kattoverhoilu korostaa sisustan upeaa muotoilua. Sisätilat ovat täynnä yksityiskohtia, kuten hallintalaitteiden kristalliset painikkeet.

Valitse uutuuteen vielä kiehtova metalliväri ja ulkopuolen viimeistelee tyylikkäät 21-tuumaiset BMW Air Performance -kevytmetallivanteet sekä Shadow Line -ulkoiset yksityiskohdat. Sähköisesti auton alle taittuva vetokoukku tarjoaa vahvan 2500 kg:n vetokyvyn.