TÄYSÄHKÖINEN BMW IX

Muuttaa käsityksesi siitä, millainen auton tulisi olla

Täyssähköinen BMW iX tuo yhteen sähköisen voimalinjan, teknologiset innovaatiot ja vastuullisen arvoketjun ja se on osoitus kestävän kehityksen ja sähköisen ajonautinnon täydellisestä yhdistämisestä. Uudessa BMW iX -mallissa esitellään ensimmäistä kertaa uusi iDrive käyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi puheohjauksella ja uuden sukupolven BMW Curved Display -kosketusnäytöllä. Älykäs xDrive-neliveto tekee ajamisesta vaivatonta myös vaativissa sääolosuhteissa. 

Toimintamatka jopa yli 600 km*

BMW iX -mallisto
alkaen 86 280 €

Fully Charged -malleissa kattavaan vakiovarusteluun kuuluvat mm. seuraavat paketit:

  • Innovation-paketin Driving Assistant Professional tarjoaa semi-autonomisen ajamisen. BMW Live Cockpit Professional -viihdejärjestelmä on ladattu uusimmalla käyttöliittymällä, joka yhdistää sinut auton ja älylaitteiden kanssa langattomasti. BMW Natural Interaction -ele- ja puheojauksella taitat vaivattomasti matkaa ja dynaamiset BMW Laser Light -ajovalot tuovat turvaa pimeällä.
  • Comfort-paketissa on Comfort Access -avaimeton sisäänkäynti ja käynnistys. Parking Assistant Plus:lla pysäköinti käy kuin tanssi, lisäksi auto muistaa pysäköintireittisi ja osaa peruuttaa takaisin 50 metriä. Viihtyvyydestä huolehtii 4-alueinen ilmastointi sekä etu- ja takamatkustajien Heat Comfort -säteilylämmitys.
  • Exclusive-paketin Sky Lounge -panoramalasikatto toimii sähköllä tarjoten valoa tai tummennuksella varjoa, lisäksi mallissa on tummennetut taka- ja sivuikkunat. Antrasiitti-kattoverhoilu korostaa sisustan upeaa muotoilua. Sisätilat ovat täynnä yksityiskohtia, kuten hallintalaitteiden kristalliset painikkeet.

Valitse uutuuteen vielä kiehtova metalliväri ja ulkopuolen viimeistelee tyylikkäät 21-tuumaiset BMW Air Performance -kevytmetallivanteet sekä Shadow Line -ulkoiset yksityiskohdat. Sähköisesti auton alle taittuva vetokoukku tarjoaa vahvan 2500 kg:n vetokyvyn.

Saatavana nyt myös BMW iX M60: Sähköisen ajodynamiikan upein taso.

BMW iX M60 yhdistää BMW i:n ja BMW M:n innovaatiovoimat. Ensimmäinen täyssähköinen Sports Activity Vehicle (SAV) Performance-segmentin BMW M-autoon. Urheilullista ja sähköistä ajamisen iloa täysin ilman paikallisia hiilidioksidipäästöjä. 

  • Kaksi BMW M eDrive-moottoria ja BMW xDrive
  • BMW M IconicSounds Electric
  • 2-akselinen ilmajousitus ja aktiivinen ohjaus
  • 455 kW/619 hk, 0-100 km/h 3,8 sek
  • Jopa 566 km** toimintasäde (WLTP)