Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Täysin uusi Audi A6

Aika on sinun.

Vaikka aika ei koskaan pysähdy, on sitä silti usein liian vähän.

Kun muotoilu kohtaa taloudellisuuden ja urheilullisuus tyylin. Kun innovaatio ja tarkkuus kulkevat käsikkäin ja edistyksellinen tyylikkyys on ilmeistä jokaisessa linjassa. Kun muoto ja funktio loistavat yhdessä ja kehitys nousee kaiken yläpuolelle. Edustusluokka saa uuden esikuvan: Audi A6 Sedan. Urheilullisempi kuin koskaan. Ylivertainen entiseen tapaan.

Täysin uusi Audi A6 tarjoaa katseet kääntävän muotokielensä lisäksi mullistavaa tekniikkaa ja ominaisuuksia, jotka valjastavat ajan omaan käyttöösi. Kaikissa malleissa on vakiona muun muassa kevythybridijärjestelmä sekä kaksi isoa, kojelautaan tyylikkäästi yhdistyvää haptista kosketusnäyttöä. 400 mukautettavaa toimintoa puolestaan mahdollistavat oman yksilöllisen ajajaprofiilin luomisen.

Audi A6 vapauttaa sinut käyttämään aikaasi asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Sillä arvokkaampaa kuin aika itse, on sinun aikasi ja se, miten sen käytät.

Tule tutustumaan uuteen A6-mallistoon nyt Käyttöautoon.

Audi on enemmän. > Tutustu tarkemmin täysin uuteen Audi A6 -malliin.

V6-mallisto: Audi A6 Sedan Business Launch Edition 45 TDI quattro tiptronic 170 kW (231 hv) alk. 62 321,66 €, hinta CO2-päästöllä 146 g/km, sis. toimituskulut 600 €. Yhdistetty EU-kulutus 5,6 l/100 km. Vapaa autoetu 1 065 €/kk, käyttöetu 915 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein. 2.0 TDI - ja TFSI -malliston hinnat julkaistaan pian.

Käyttöautosta löydät myös uusia Audi-malleja heti ajoon

 

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la