BMW-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun BMW-autotalo Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

BMW uutiset ja tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

BMW-myynti

BMW-myynti löytyy Käyttöautosta Kokkolasta, Seinäjoelta ja Vaasassa. Käyttöauto on täyden palvelun BMW-autotalo, olemme luotettava BMW-jälleenmyyjä. BMW-myynti auttaa sinua kaikessa uuden BMW-auton hankintaan liittyvissä palveluissa koeajosta rahoitukseen ja takuuseen. Uusi BMW – uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa. Lisäksi BMW-huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut.

BMW-myynnin lisäksi Käyttöautosta löytyy BMW-huolto, varaosat ja vauriokorjaamo. Merkkihuollossa autostasi pitävät huolta koulutetut huollon ammattilaiset.

Valitse uusi BMW, premium-auto, joka tarjoaa ajamisen iloa jokaisessa mallissa

Tyylipuhdas muotoilu, upea sisätila ja tekniset, ajokokemusta parantavat avustimet ovat kaikki BMW-autoille tunnusomaisia elementtejä. BMW:n tavoitteena on tarjota vuoteen 2023 mennessä peräti 25 ladattavaa automallia, mutta jo nyt saatavillasi on useita ladattavia BMW-autoja sekä useampi sähkö-BMW. Halusitpa autoltasi sitten voimaa, tilaa tai mukavuutta, sinun ei tarvitse tinkiä niissä laadusta tai ajamisen ilosta.

Käyttöautosta löydät myös uusia BMW-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman BMW-esittelyautoja. Tutustu myös BMW-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin BMW-tarjouksiin!

BMW-mallisto

BMW-malliston pienin automalli on 1-sarja, joka on kokoluokaltaan keskikokoinen. BMW 2-sarja muodostuu Coupé- ja Cabriolet-versioista 1-sarjasta. 2-sarjassa on myös malli Active Tourer, joka on viisiovinen, keskikokoinen tila-auto. BMW 3-sarja on ylemmän keskikokoluokan henkilöauto, joka on myös suosituin BMW-automalli. 3-sarjan henkilöautoja valmistetaan Sedanina ja farmarina, jonka nimike BMW:llä on Touring. 4-sarja korvasi 3-sarjan Coupén ja Cabrioletin, ja siitä on saatavilla myös 4-ovinen Grand Coupé. BMW 5-sarja on merkin toiseksi suosituin malli, ja se sijoittuu ylempään henkilöautoluokkaan. 5-sarja on saatavilla Sedan- ja Touring-korimalleilla. BMW 6-sarjan Gran Turismo on edustusluokan fastback, joka on viisiovinen. BMW 7-sarjan autot ovat suuria edustusautoja, jotka ovat erittäin korkeasti varusteltuja ja sisältävät aina uusinta tekniikkaa. BMW:n 8-sarjan autot ovat edustusluokan tehokkaita Coupé-malleja kaksi- ja neliovisina.

BMW täyssähköautoja ovat i3 ja sen crossover-versio iX3, i4, i4 M50 sekä iX. Plug-in hybridiversioita on saatavilla lähes kaikkiin mallisarjoihin.

BMW X-sarja muodostuu crossover-katumaastureista eri kokoluokissa. X1, X2, X3, X4, X5, X6 ja X7 ovat kokoluokiltaan henkilöautomallistoa vastaavia premium-luokan crossovereita, joita on saatavilla kattavasti bensiini-, diesel- ja plug-in hybridi -moottoreilla. BMW M-sarja kattaa erittäin tehokkaat ja urheilulliset versiot useasta eri henkilöautomalleista. M-sarja ulottuu nykyään myös crossover-malleihin, samoin kuin erittäin tehokkaisiin turbodieselmoottoreihin. BMW Z4 Roadster on bemarin 2-paikkainen urheiluauto, jonka ainoa korimalli on kaksiovinen avoauto eli cabriolet. BMW Z4 -avoauto on todellinen katseenkääntäjä, joka tarjoaa todellista autoilun iloa.

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA bmw.fi

BMW myynti

Uudet BMW:t