Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Nya Volkswagen T-Cross

Specialerbjudande under marknadsveckan 14–23.3.

1 000 € utrustning på köpet.

Erbjudandet gäller ett speciellt parti antal Volkswagen-personbilar.

Nu på förköp.

Var snabb. Var först. Begränsat parti redan i april.

Om du vill vara bland de första att få nya T-Cross, boka den nu. I april får Finland ett begränsat parti Volkswagen T-Cross 1st Edition -modeller. Bekanta dig med utrustningen och fråga mer av våra Volkswagen-försäljare!

Den flexibla SUVen som passar dina behov. Och drömmar.

Nya T-Cross är en flexibel allrounder. Med alla möjligheterna att ändra och möblera om interiören ger den utrymme för spontana äventyr, långa expeditioner och en mångskiftande vardag.

Speciell vardaglighet.

Funktionell, kompakt, omvandlingsbar. Med sin crossover-design och alla praktiska egenskaper är nya T-Cross fylld med egenskaper som gör livet lite lättare och upplevelserikt – varje dag. Den är redo för nya äventyr, när du vill.

Bekänn färg.

Även utsidan bjuder på stora variationsmöjligheter, till exempel genom att välja till något av designpaketen. Med Black, Energetic Orange eller Bambus Garden Green blir den till din egna stil-ikon med en egen look.

Nya T-Cross från 19 437 €.

T-Cross 1,0 TSI 70 kW (95 hk) pris med CO2-utsläpp 131 g/km. Modellernas kombinerad bränsleförbrukning 5,8–6,2 l/100 km, CO2-utsläpp 131–141 g/km. Priset innehåller leveranskostnader 600 €. Bilen på bilden är specialutrustad.

Hos Käyttöauto hittar du även nya Volkswagen-modeller direkt ur lager!

Boka tid för provkörning

Sök kontaktuppgifter Enligt service och märke

vardagar