POLESTAR-REPRESENTATION HOS KÄYTTÖAUTO I TAMMERFORS!

DET SVENSKA VARUMÄRKET SOM FOKUSERAR PÅ ELBILAR BÖRJAR SAMARBETE MED KÄYTTÖAUTO I REGIONEN.

Finlands nyaste bilmärke Polestar, som började säljas i början av september, kommer till Tammerfors. Polestar Automotive Finland, som importerar Polestar, och Käyttöauto har precis tecknat ett avtal enligt vilket Käyttöauto ansvarar för Polestars verksamhet i Tammerforsregionen. Käyttöauto ansvarar för provkörning, kundleverans och servicetjänster av Polestars som köps via nätbutiken.

I enlighet med Polestars globala strategi köps bilarna alltid online, men kunderna kan provköra modeller hos Käyttöauto från mitten av november. Dessutom kommer Polestars som sålts till Tammerforsregionen att överlämnas av Käyttöauto. Käyttöauto ansvarar även för Polestars servicetjänster i både Tammerfors och Seinäjoki.

Nu kan du boka provkörningen här.

 

Om Polestar

Polestar är ett självständigt, svenskt märke av premium elsportbilar som grundades 2017 av Volvo Cars och Geely Holding. Polestar tillverkar två sportiga elbilar. Polestar 1 är en sportig GT-elhybrid av kolfiber med mindre volym. Polestar 2, en sportig femdörrars halvkombi, är företagets första helelektriska bil med större volym.

Polestar bilförsäljning

Polestar service